ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-567856

Παράταση υποβολής αιτήσεων για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ – ΜΕΣΙΝΕ εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών στα πεδία της αγοράς εργασίας ή της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού.
Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων» που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στις 14 Μαΐου 2014, παρατείνεται έως την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014.

Στα ΕΚΠΑ του ΙΝΕ ΓΣΣΕ θα καλυφθούν 17 θέσεις στελεχών για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα εξής προσόντα:

-Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών της αλλοδαπής στα πεδία των κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών επιστημών.
-Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, επιπέδου Master ή Διδακτορικού, ή/και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης στα πεδία της αγοράς εργασίας (εργασιακές σχέσεις και οικονομικά της εργασίας) ή της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού.
-Ειδική τεκμηριωμένη εμπειρία στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον τριών (3) ετών από τη λήψη του πτυχίου, που να τελεί σε άμεση συνάφεια με τα πεδία της αγοράς εργασίας (εργασιακές σχέσεις και οικονομικά της εργασίας) ή της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού και της προώθησης στην απασχόληση, υλοποίησης ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης και διάγνωσης αναγκών επιχειρήσεων.
-Eπαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
-Eπαρκή γνώση και χρήση λογισμικών εφαρμογών.

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου έως τις 31/12/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού εγγραφούν στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών και Εμπειρογνωμόνων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ www.inegsee.gr, μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail: infocons@inegsee.gr ή με το ταχυδρομείο ή να τις καταθέσουν ιδιοχείρως μέχρι την Παρασκευή 23/5/2014 και ώρα 13.30 μμ στη διεύθυνση: ΙΝΕ ΓΣΕΕ Εμ. Μπενάκη 71Α.

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις