Δείτε επίσης: Μόνιμες προσλήψεις ΑΣΕΠ: Η λίστα με τους διαγωνισμούς. Αιτήσεις για θέσεις εργασίας σε δήμους, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΣΤΑΤ, ΕΛΓΑ και υπουργεία

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΑΤ) δέχεται αιτήσεις για 4 θέσεις πρακτικής άσκησης από νέους απόφοιτους. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

H (ΕΑΤ) είναι ανεξάρτητη αρχή της ΕΕ, επιφορτισμένη με το έργο της εξασφάλισης αποτελεσματικού και συνεκτικού επιπέδου προληπτικής ρύθμισης και εποπτείας στο σύνολο του ευρωπαϊκού τραπεζικού τομέα.

Συνολικοί στόχοι της είναι η διατήρηση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας στην ΕΕ και η διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποδοτικότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του τραπεζικού τομέα.

Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, οι υποψήφιοι πρέπει να: είναι 18 ετών και άνω. είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. κατέχουν την πρώτη γλώσσα σε επίπεδο Γ1 (πολύ καλή γνώση) και τη δεύτερη γλώσσα σε επίπεδο Β2 (ικανοποιητική γνώση), διαθέτουν επίπεδο εκπαίδευσης το οποίο αντιστοιχεί σε ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές, Μεταπτυχιακό στον τομέα Χρηματοοικονομικών, Οικονομικών, Τραπεζικής, Στατιστικής, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Νομικής, θα θεωρείται επιπλέον προσόν.

Επίδομα: €1724 μηνιαίως και κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων.

Τοποθεσία: Παρίσι Διάρκεια: 6 μήνες Προθεσμία: 31 Δεκεμβρίου 2020.

Πληροφορίες εδώ

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Μόνιμες προσλήψεις ΑΣΕΠ: Η λίστα με τους διαγωνισμούς. Αιτήσεις για θέσεις εργασίας σε δήμους, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΣΤΑΤ, ΕΛΓΑ και υπουργεία

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.