Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 1.548 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε LIDL, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ και άλλες εταιρείες

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Το εργοστάσιο ενέσιμων σκευασμάτων της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής, είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 57.000 τ.μ., στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερα σύγχρονο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, έκτασης 1.600 τ.μ.

Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών,  ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, καρδιολογικά, ογκολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά, ουρολογικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Η DEMO υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, με το δίκτυο πωλήσεών της να εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότιο Αμερική και Ωκεανία. Η εταιρεία εξάγει το 82,4% της ετήσιας της παραγωγής και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές παράλληλα με την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Με πάνω από 2.300 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 85 χώρες και 970 άτομα προσωπικό, η DEMO στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς. Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της  DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Στο πλαίσιο της συνεχούς μας ανάπτυξης, η εταιρεία αναζητά έναν ταλαντούχο υποψήφιο για τη θέση του Γραμματέα Νομικού Τμήματος.

Γραμματέας Νομικού Τμήματος

Κύρια καθήκοντα και υποχρεώσεις:

  • Διαχείριση τηλεφώνου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
  • Τήρηση Νομικού Αρχείου εταιρίας και αρχειοθέτηση νομικών εγγράφων
  • Επεξεργασία και τροποποίηση νομικών εγγραφών
  • Παρακολούθηση εσωτερικών διαδικασιών και επικοινωνία με συναδέλφους
  • Διαχείριση ηλεκτρονικού ημερολογίου και προγραμματισμός συναντήσεων
  • Δυνατότητα εργασίας 12.00 με 20.00

Εμπειρία, ικανότητες και δεξιότητες που απαιτούνται:

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΑΤΕΙ
  • 4-5 έτη προϋπηρεσία ως Γραμματέας Νομικού Τμήματος ή Δικηγορικού Γραφείου
  • Άριστη γνώση MS Office και Αγγλικής Γλώσσας
  • Επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες
  • Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα
  • Διακριτικότητα

Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, συνεχή εξειδικευμένη εκπαίδευση, επαγγελματική εξέλιξη και φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Περιοχή: Αττική. Πληροφορίες εδώΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 1.548 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε LIDL, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ και άλλες εταιρείες

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.