Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για το επίδομα μέχρι 1.016 ευρώ. Αιτήσεις για 36.500 θέσεις εργασίας

Νέα προκήρυξη έχει φτάσει στα γραφεία του ΑΣΕΠ και θα αφορά 102 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο των πάνω από 4.000 προσλήψεων που έχουν εγκριθεί από το υπουργικό Συμβούλιο για την κάλυψη των κενών στο ευρύτερο Δημόσιο. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Ειδικότερα το ΑΣΕΠ έχει ήδη παραλάβει το σχέδιο προκήρυξης και είναι έτοιμο να την αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση σε ΦΕΚ όπου και θα καθορίζονται οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Η προκήρυξη θα αφορά προσλήψεις 102 ατόμων για πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού. Οι προσλήψεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της κίνησης διαδικασιών πλήρωσης τεσσάρων χιλιάδων δεκαπέντε (4.015) θέσεων τακτικού προσωπικού.

Το υπουργείο Εργασίας ήδη έχει καθορίσει το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε επτά (7) ενώ σήμερα γνωστοποίησε και την κατανομή τους που έχει ως εξής:

Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί άμεσα και θα προβλέπει πλήθος ειδικοτήτων εκτός από αυτές που προβλέπει η κατανομή από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ, δηλαδή άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ
Πηγή: dikaiologitika.gr
Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για το επίδομα μέχρι 1.016 ευρώ. Αιτήσεις για 36.500 θέσεις εργασίας