Η ΖΕΥΞΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναζητά προσωπικό στο πλαίσιο της Δράσης με τίτλο «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Ν.Π. ΖΕΥΞΙΣ για την υλοποίηση του έργου «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της δομής ασυνόδευτων ανήλικων κοριτσιών “ΟΙΚΟΣ”», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

Δείτε επίσης: Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.245 μόνιμες προσλήψεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)
ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΘΗΝΑ ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ
Η ΑΜΚΕ ΖΕΥΞΙΣ προκηρύσσει θέση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ μερικής απασχόλησης για τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων ΟΙΚΟΣ στην Αθήνα. Η σύμβαση θα είναι ορισμένου χρόνου και η διάρκεια πρόσληψης είναι για δύο μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο ΑΕΙ/ΑΤΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας και άδεια άσκησης επαγγέλματος
Προηγούμενη συναφής εργασιακή εμπειρία
Γνώση χειρισμού Η/Υ
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (τουλάχιστον Β2)
Επικοινωνιακές δεξιότητες
Ικανότητες διαπραγμάτευσης και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
Εμπειρία σε συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες

Προσόντα που θα συνεκτιμηθούν στην αξιολόγηση:

Προηγούμενη απασχόληση στο μεταναστευτικό / προσφυγικό
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών
Γνώση Αραβικών/ Φαρσί
Γνώση άλλης γλώσσας
Προηγούμενη Εθελοντική Εργασία
Άδεια οδήγησης

Αρμοδιότητες:

Ο κοινωνικός λειτουργός:
– ενημερώνει τους ωφελούμενους για το Σύμφωνο Φιλοξενίας, τη λειτουργία της Δομής , τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους κατά την είσοδό τους
– έχει την ευθύνη επικοινωνίας με τις υπηρεσίες ή δομές που αφορούν την υποστήριξη του παιδιού και φροντίζει για την παραπομπή του σε δομές ιατρικής περίθαλψης
– λαμβάνει και παρακολουθεί το κοινωνικό ιστορικό κάθε ωφελούμενου κατά την υποδοχή του και καταρτίζει μαζί του το ατομικό σχέδιο για την εξέλιξή του
– συνεργάζεται με το επιστημονικό προσωπικό για την αντιμετώπιση των ζητημάτων ατομικής φροντίδας και εξέλιξης των παιδιών και την τήρηση του προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης
– παρακολουθεί το ατομικό ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών και φροντίζει για την υλοποίησή του (συνοδείες σε δραστηριότητες, σε υπηρεσίες κλπ)
– συνοδεύει τους ανηλίκους όταν απαιτείται σε Νοσοκομεία, ιατρικά ραντεβού, εξωτερικές δραστηριότητες κλπ
– τηρεί το αρχείο του ωφελούμενου (ατομικό φάκελο)
– τηρεί τον Κώδικα Δεοντολογίας του προσωπικού της ΖΕΥΞΙΣ και τον Κανονισμό Λειτουργίας της Δομής ΟΙΚΟΣ

Διαδικασία αξιολόγησης:

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα διενεργηθεί σε δύο στάδια από ομάδα αξιολόγησης που αποτελείται από τουλάχιστον δύο (2) άτομα και έχει οριστεί εγγράφως από το Νόμιμο Εκπρόσωπο. Τα στάδια είναι τα εξής:
(α) Στάδιο αξιολόγησης τυπικών προσόντων όπως προκύπτουν από το φάκελο του κάθε υποψηφίου και
(β) Στάδιο διεξαγωγής συνεντεύξεων από το νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο ή από εξουσιοδοτημένη ομάδα διεξαγωγής συνεντεύξεων ή από την ομάδα αξιολόγησης.

Οι υποψήφιοι που καλούνται σε συνέντευξη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αξιολογούνται και καταγράφονται κατά σειρά κατάταξης. Υποψήφιοι που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα (τίτλο σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος και συναφή εμπειρία) δε καλούνται σε συνέντευξη και δεν αξιολογούνται.
Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη, θα αξιολογηθούν σε σειρά κατάταξης με βάση
(α) την προϋπηρεσία τους στο αντικείμενο,
(β) τυχόν προϋπηρεσία/ εμπειρία απασχόληση στο μεταναστευτικό / προσφυγικό και εμπειρία με ευάλωτες ομάδες
(γ) εθελοντική εργασία
(δ) γνώση αγγλικής ή άλλης ξένης γλώσσας
(ε) βιογραφικό και συνέντευξη.

Τα αποτελέσματα των σταδίων (α) και (β) καταγράφονται αναλυτικά σε πίνακα ο οποίος εγκρίνεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο. Από τον πίνακα προκύπτει η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, ώστε να αξιοποιηθεί σε περίπτωση μη ανάληψης καθηκόντων ή αποχωρήσεων ή πρόσληψης επιπλέον προσωπικού λόγω αναγκών της Δομής.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο hr@zeuxis.org.gr ή με συστημένη αλληλογραφία στα γραφεία της ΖΕΥΞΙΣ, Βερανζέρου 15, ΤΚ 10677 Αθήνα έως τις 19 Αυγούστου 2020 τουλάχιστον τα παρακάτω, με τίτλο μηνύματος ή φακέλου «Προκήρυξη για Κοινωνικό Λειτουργό- ΟΙΚΟΣ»:
1. Βιογραφικό Σημείωμα
2. Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
3. Φωτοαντίγραφο/α του/ων τίτλου/ων σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος
4. Στοιχεία τεκμηρίωσης της προϋπηρεσίας τους
5. Αντίγραφο Πιστοποιητικού για τη γνώση της Αγγλικής
6. Τεκμηρίωση γνώσης χρήσης Η/Υ (πιστοποιητικό ή άλλη τεκμηρίωση)

Εφόσον κληθεί σε συνέντευξη, ο υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας. Εφόσον επιλεγεί για τη θέση θα πρέπει να προσκομίσει πιστοποιητικό ποινικού μητρώου (ή αντίγραφο της σχετικής αίτησης), με το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν έχει καταδικαστεί για αδίκημα που εύλογα δε θα επέτρεπε να εργάζεται με ανηλίκους ή /και άλλες ευπαθείς ομάδες. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.
Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν μέχρι τις 21 Αυγούστου 2020 και οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης (συνέντευξη), θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Οι συνεντεύξεις θα λάβουν χώρα από 21 έως 29/08/2020. Σε περίπτωση που αλλάξουν ή παραταθούν οι ημερομηνίες οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
Έναρξη εργασίας: Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να ξεκινήσουν άμεσα. Οποιοδήποτε κώλυμα σχετικά ή ενδεχόμενες υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί πριν την υποβολή της αίτησης και την επιλογή θα πρέπει να δηλωθούν κατά την συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.245 μόνιμες προσλήψεις

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.