ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-ET3456

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να εκδοθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο διαγωνισμός πρόσληψης 692 σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών στα 33 καταστήματα κράτησης όλης της χώρας.

Η προκήρυξη θα βγει «στον αέρα» αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης 378 σωφρονιστικών και 245 φρουρών στις φυλακές μέσω της κινητικότητας.

Για την επιλογή των υποψήφιων φρουρών θα υπάρξει όριο ηλικίας και αναστήματος, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η εγγραφή στα δημοτολόγια δήμων ή κοινοτήτων για τουλάχιστον μία διετία και η μόνιμη διαμονή τους για το ίδιο χρονικό διάστημα στους νομούς όπου εδρεύουν τα καταστήματα κράτησης.

Στο μεταξύ, στη σύσταση 45 θέσεων για επιστήμονες, διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υποστήριξη του έργου του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

[quote]ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ εργασίας στη Γερμανία[/quote]

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις