εργασια-ergasia-e-learning

Το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει πρόγραμμα e-learning και δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος δημοσίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά επιμόρφωσης.

Το Πρόγραμμα Σπουδών έχει 8 Θεματικές ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες:

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από απόσταση, μέσω του ειδικού εκπαιδευτικού λογισμικού ηλεκτρονικής μάθησης. Στο σύστημα αυτό είναι καταχωρημένο το εκπαιδευτικό υλικό στο οποίο οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση από τον προσωπικό τους υπολογιστή. Για την εξοικείωση των σπουδαστών με το εκπαιδευτικό λογισμικό παρέχονται ειδικές οδηγίες χειρισμού.

Απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και επιπλέον να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν:

  • εργαζόμενοι και επαγγελματίες σε τομείς και θέσεις απασχόλησης που σχετίζονται με το αντικείμενο και τις διδακτικές ενότητες του προγράμματος,
  • πτυχιούχοι και φοιτητές όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε περισσότερο εξειδικευμένα θέματα από εκείνα που έχουν διδαχθεί στα προγράμματα σπουδών των σχολών τους,
  • απόφοιτοι λυκείου που θα ήθελαν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα εφαρμοσμένων οικονομικών,
  • μαθητές λυκείου που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις εισαγωγικού επιπέδου στην Οικονομική Επιστήμη – η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιτρέπεται σε ορισμένες θεματικές ενότητες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως 1 Απριλίου 2014 καθώς τα μαθήματα ξεκινούν στις 7 Απριλίου 2014. Όσοι υποβάλλουν αίτηση μέχρι και 15/03/2014 θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση πέρα από τις προβλεπόμενες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διαχείρισης Σπουδαστών στο τηλέφωνο : 210.41.42.055 & στο email: elearnec@unipi.gr.

Πηγή: epixeiro.gr

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις