dia-viou-mathisi

 

Τις αιτήσεις τους για τα δωρεάν προγράμματα του εαρινού εξαμήνου στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Κιλκίς μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι. Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και εργασιακής κατάστασης.

Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες, δύο φορές την εβδομάδα, στο 1ο ΓΕΛ (περιοχή Σαλάτς).

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα αφορούν τις παρακάτω ενότητες: οικονομία και επιχειρηματικότητα, ποιότητα ζωής – περιβάλλον, νέες τεχνολογίες, γλώσσα και επικοινωνία, κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, πολιτισμός και τέχνη και προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στα γραφεία του δήμου, στον 1ο όροφο, ή στην είσοδο του δημαρχείου (7.30 π.μ. – 3.30 μ.μ.) καθώς και στα διοικητικά γραφεία του κέντρου μάθησης, στο 1ο ΓΕΛ στην περιοχή Σαλάτς (καθημερινά εκτός Δευτέρας, 3 – 7 μ.μ.), αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail kdvmkilkis@gmail.com.

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρίσκουν στην ιστοσελίδα του δήμου www.e-kilkis.gr.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 23410/20.041 (απογευματινές ώρες), 23413/52.151, 100.

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις