ΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ergasia-tour2

Από τις τουριστικές επιχειρήσεις ξεκινά, για πρώτη φορά, η εφαρμογή του δυϊκού συστήματος μαθητείας που ισχύει στη Γερμανία.

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας Β. Κεγκέρογλου και του διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου θα υλοποιηθεί τριετές πρόγραμμα για αποφοίτους τουλάχιστον υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης, ηλικίας 18-20 ετών, στηριζόμενο στο Δυϊκό Σύστημα Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενδοσχολική εκπαίδευση για τέσσερις μήνες κατ’ έτος που θα γίνεται στη διάρκεια της χαμηλής τουριστικής περιόδου και «εκπαίδευση στον χώρο εργασίας – μαθητεία» για οκτώ μήνες κατ’ έτος, στη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου, με αμοιβή από τον εργοδότη στους μαθητευόμενους των Πειραματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο 75% του κατώτατου ορίου του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Πηγή: imerisia.gr

[quote]Ευκαιρίες εργασίας στη Γερμανία[/quote]

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις