seminaria

Δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας προσφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο δεύτερος κύκλος εκμάθησης είναι αφιερωμένος στον τουρισμό και αφορά δημότες και κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν -άμεσα ή έμμεσα- με τον τουρισμό.

Τα μαθήματα θα είναι αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων και θα διεξάγονται στην Αίθουσα Νερού του δημαρχιακού μεγάρου. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαΐου. Οσοι επιλεγούν θα παρακολουθούν τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή).Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες ως εξής: 18-25 ετών (2 – 4 μ.μ.), 26-35 ετών (4 – 6 μ.μ.), 36-45 ετών (6 – 8 μ.μ.) και 46-55 ετών (8 – 10 μ.μ.).

Πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του δήμου www.thessaloniki.gr. Η αίτηση αποστέλλεται μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail: a.moutsiou@thessaloniki.gr έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2310/840.295 και 2310/841.962.

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις