Περιγραφή

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Έρχονται 41.333 προσλήψεις. Αιτήσεις για 1.120 προσλήψεις. Εκατοντάδες θέσεις εργασίας

Εργασία στην Αγγλία μόνο άνδρες μέχρι 40 ετών με προϋπηρεσία ενός έτους σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής ή σε μηχανουργείο πρόθυμοι να μείνουν και να εργαστούν για τουλάχιστον ένα έτος. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Η εργασία είναι απλή πρόκειται για Συναρμολόγηση καθισμάτων σε διάφορα στάδια και γίνετε εκπαίδευση. Ζητήστε και σχετικό βίντεο.

Αποστολή βιογραφικού στο info@jobandpractice.com με φωτογραφία στα Αγγλικά και διευκρινίζετε για ποια θέση μας κάνετε αίτηση.

Σε γραμμή παραγωγής εργοστασίου με ανταλλακτικά για το εσωτερικό των αυτοκινήτων

Προσλήψεις: κάθε Δευτέρα Συνεντεύξεις μέσω Skype με τον εργοδότη, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται μέσα σε 24 ώρες.

Ο εργοδότης θα πληρώσει για την διαμονή και την εγγύηση για το σπίτι που κοστίζει 200 λίρες και θα αφαιρεθεί όταν ο εργαζόμενος αρχίζει να πληρώνεται στις πρώτες 4 εβδομάδες. από 50 λίρες την εβδομάδα το ενοίκιο είναι 80 λίρες την βδομάδα και θα αφαιρείται από τον μισθό. Στον εργαζόμενο θα επιστραφεί η προκαταβολή της εγγύησης έχοντας αφήσει το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο και χωρίς ζημιές. Κλινοσκεπάσματα και μαχαιροπίρουνα δεν παρέχονται.

Έξοδα: Χρειάζεστε χρήματα για φαγητό για τις δύο πρώτες εβδομάδες.Με την παραλαβή και υπογραφή των συμφωνητικών με την εταιρεία πληρώνετε 300 ευρώ για έξοδα διαχείρισης που αφορά εκτός των άλλων και την επινοικίαση του δωματίου . Δεν υπάρχει αρχικά άλλη επιβάρυνση για να μπείτε στο δωμάτιο Μπορείτε να προσγειωθείτε στα αεροδρόμια Luton ή Birmingham ή EastMidlands ή Banbury. Μεταφορά από / προς την παρεχόμενη εργασία δεν παρέχεται, χρησιμοποιείτε ποδήλατα ή μέσα μαζικής μεταφοράς

Παρέχεται άδεια Χριστουγέννων επί πληρωμή.

Διαδικασία πρόσληψης: Μας στέλνετε το Βιογραφικό στα Αγγλικά με πλήρη στοιχεία και φωτογραφία, skype ID, επιθυμητή ημερομηνία έναρξης. Θα επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία και την ώρα της συνέντευξης. Απαραίτητο επίπεδο της αγγλικής γλώσσας: Α2-Β1, ο υποψήφιος πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνεί στα αγγλικά.

Προσφέρουμε
8.77 λίρες ανά ώρα συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος κυλιόμενου ωραρίου
Οι υπερωρίες πληρώνονται (οι πρώτες 8 ώρες υπερωριών ανά εβδομάδα καταβάλλονται σε 10.41 λίρες ανά ώρα – τις επόμενες 8 ώρες υπερωριών που καταβάλλονται σε 11.75p ανά ώρα)καιμετα τις 16 ώρες 15.66 λίρες την ώρα
Πλήρες ωράριο (39 ώρες ανά εβδομάδα)
5,6 εβδομάδες διακοπών ανά έτος
Εναλλακτική βάρδια εργασίας που λειτουργεί τέσσερις ημέρες από τις πέντε (2 εβδομάδες 06:00 – 16:45 / 2 εβδομάδες νύχτες 18:00 – 04:45)
Παροχή στολής (παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια, όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας)
Μετά τους 6 μήνες εργασίας ο βασικός μισθός ανέρχεται σε 9.50p ανά ώρα).
Σάββατο και Κυριακή: ρεπό(πηγή)ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Έρχονται 41.333 προσλήψεις. Αιτήσεις για 1.120 προσλήψεις. Εκατοντάδες θέσεις εργασίας