εργασια11w231

Τη λίστα με τους φορείς στους οποίους θα γίνουν οι 10.000 προσλήψεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση το 2014, παρουσιάζει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.

Αναλυτικά οι προς κάλυψη θέσεις για το 2014 είναι:

1.300 στις εφορίες: Πρόκειται για υπαλλήλους υψηλών προσόντων, απόφοιτους Οικονομικής κατεύθυνσης με γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Ενδέχεται κάποιες από αυτές τις θέσεις να καλυφθούν από επιτυχόντες παλαιότερου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για του υπουργείο Οικονομικών.

 1280 σε διάφορα υπουργεία και ΟΤΑ: Προσλήψεις σε διάφορα υπουργεία, νησιωτικούς δήμους που εξαιρούνται από τους περιορισμούς του Μεσοπρόθεσμου και περιφέρειες (ειδικότητες Μηχανικών, Διοικητικών, Τεχνιτών και Εργατών).

800 στις Ένοπλες Δυνάμεις και 1.000 στο Εμπορικό Ναυτικό: Πρόκειται για ένστολους που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές αλλά και στην ξεχωριστή Ακαδημία Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, την ίδρυσης της οποίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

650 στην Υγεία: Προτεραιότητα θα δοθεί στη στελέχωση των ΜΕΘ αλλά και στα Κέντρα Υγείας των παραμεθόριων περιοχών με γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

450 σε ασφαλιστικά ταμεία: Θα αφορούν, κυρίως, γραμματείς, χειριστές Η/υ και διοικητικό προσωπικό.

220 στο υπ. Δικαιοσύνης και 100 στην ΕΣΔΔ: Μέσω γραπτών διαγωνισμών που θα γίνουν το Νοέμβριο του 2014, θα προσληφθούν 160 στην Εθνική Σχολή Δικαστών, 60 δικαστικοί επιμελητές και 100 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

150 στο Λιμενικό: Εκκρεμούν δύο διαγωνισμοί για 60 υπαξιωματικούς και 90 λιμενοφύλακες. Πρόκειται για διαγωνισμούς που ήταν να γίνουν φέτος.

4.000 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που αναμένουν διορισμό: Πρόκειται για επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις