Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις 27.948 θέσεις κοινωφελούς εργασίας είναι σε εξέλιξη. Σας συμβουλεύουμε να μην ξεκινήσετε να συμπληρώνετε την αίτηση χωρίς πρώτα να έχετε ενημερωθεί για όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες της προκήρυξης. Σας πλαίσια της ενημέρωσής σας, σας υπενθυμίζουμε ποια είναι η διαδικασία υποβολής της αίτησης και τι πρέπει να προσέχετε.

7.1 ∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

7.1.1 Οι άνεργοι που επιθυµούν να συµµετάσχουν στη διαδικασία για την κατάρτιση του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων πρέπει να συµπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ», η οποία είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του Οργανισµού (www.oaed.gr).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Υποβολή αίτησης µε τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ορίζεται ρητά στην παρούσα πρόσκληση συνεπάγεται τον αποκλεισµό του ανέργου από τη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων και, κατά συνέπεια, από τη διαδικασία προσλήψεων που υλοποιείται βάσει αυτού.

2) Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των ενδιαφεροµένων δεν υποβάλλονται µέσω των Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του Οργανισµού.

3) Στις αρµόδιες Υπηρεσίες του Οργανισµού (ΚΠΑ2) προσέρχονται µόνο όσοι δυνητικά ωφελούµενοι αναφέρονται στην παράγραφο 7.2.1, προκειµένου να προσκοµίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (Δείτε ποιοι πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά εδώ)

7.1.2 Η ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται µέσα στην προθεσµία που ορίζεται ρητά στην παρούσα πρόσκληση, δηλαδή από 13-11-2013 έως και 20-11-2013 και ώρα 12η µεσηµβρινή. Το εµπρόθεσµο της αίτησης κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής αποστολής της στον Ο.Α.Ε.∆. Μετά τη λήξη της προθεσµίας δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων.

7.1.3 Η ηλεκτρονική αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σύµφωνα µε το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαµβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται από τον άνεργο στην ηλεκτρονική αίτηση επισύρει τις προβλεπόµενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

7.1.4. Ο άνεργος φέρει την ευθύνη της πλήρους και ορθής συµπλήρωσης της ηλεκτρονικής του αίτησης. Ειδικότερα, υποχρεούται να συµπληρώσει µε ακρίβεια τα οικεία πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης µε τα στοιχεία που ορίζονται στην παρούσα πρόσκληση και αντιστοιχούν σε προσωπικά στοιχεία, κριτήρια κατάταξης, ειδικότητα πρόσληψης και προτιµήσεις φορέων.

7.1.5 Η αίτηση συµµετοχής συνιστά εξουσιοδότηση προς τον ΟΑΕ∆ για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών δεδοµένων του αιτούντος αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας Πρόσκλησης.

7.1.6 Ο άνεργος έχει δικαίωµα να υποβάλει µία (1) µόνο ηλεκτρονική αίτηση συµµετοχής, στην οποία συµπληρώνει υποχρεωτικά:

– την ενότητα «Προσωπικά Στοιχεία» και ειδικότερα τα πεδία «Επώνυµο», «Όνοµα», «Όνοµα Πατρός», «ΑΦΜ» και «ΑΜΚΑ».

– την ενότητα «Κριτήρια Κατάταξης» στην οποία δηλώνει υποχρεωτικά το «ΑΦΜ» µέσω του οποίου θα γίνει η διαπίστωση του εισοδήµατός του από τη Γ.Γ.Π.Σ. Εφόσον α) έχει ανήλικα τέκνα ή/και άνεργο/-η σύζυγο, τον αριθµό των ανήλικων τέκνων του, το «ΑΦΜ» και το «ΑΜΚΑ» του συζύγου στα αντίστοιχα πεδία («Αρ. Ανήλικων Τέκνων», «ΑΦΜ Συζύγου» και «ΑΜΚΑ Συζύγου). Τα κριτήρια κατάταξης και ο τρόπος βαθµολόγησης αυτών περιγράφονται αναλυτικά στο Κεφάλαιο 6 της παρούσας Πρόσκλησης. Μπορείτε να δείτε τα κριτήρια κατάταξης και τη βαθμολόγηση εδώ

– στην ενότητα «ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ» επιλέγει µία (1) µόνο ειδικότητα πρόσληψης από τις αναφερόµενες στη σχετική λίστα του Παραρτήµατος Ι. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των Ειδικοτήτων εδώ

– στην ενότητα ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ επιλέγει µέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς και όχι παραπάνω από µία (1) Υπηρεσία Τοποθέτησης ανά Επιβλέποντα Φορέα.

∆ιόρθωση ή τροποποίηση ή συµπλήρωση των αιτήσεων, συµπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων – δικαιολογητικών, έστω και συµπληρωµατικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται µε νέες αιτήσεις, οι οποίες υποβάλλονται σε αντικατάσταση των προηγουµένων αιτήσεων που ακυρώνονται µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, δηλαδή έως και τις 20-11-2013 και ώρα 12η µεσηµβρινή.

7.1.7 Όταν ο άνεργος υποβάλει την ηλεκτρονική του αίτηση, στην οποία περιλαµβάνεται ο κωδικός αριθµός καθώς και η ηµεροµηνία της ηλεκτρονικής υποβολής, µπορεί ταυτόχρονα να την εκτυπώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν εκτυπώσει την αίτησή του ταυτόχρονα µε την υποβολή της, δεν έχει την δυνατότητα αναζήτησής της από την ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆.

[quote]Κάντε την αίτησή σας ηλεκτρονικά εδώ[/quote]

  • Δείτε την κατανομή των θέσεων στους διάφορους φορείς (και φιλτράρετε τις επιλογές σας από την πρώτη σειρά του Πίνακα) εδώ

Αν θέλετε κατεβάστε το αρχείο των θέσεων σε μορφή excel από εδώ

  • Δείτε τις ειδικότητες και τα προσόντα που απαιτούνται (και φιλτράρετε τις επιλογές σας από την πρώτη σειρά του Πίνακα) εδώ

Αν θέλετε κατεβάστε το αρχείο των ειδικοτήτων σε μορφή excel από εδώ

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ

Δειτε το Φ.Ε.Κ. εδώ

Δείτε τα κριτήρια και τον τρόπο βαθμολόγησης εδώ

Αναλυτικά οι ειδικότητες ανάλογα με την κατηγορία εκπαίδευσης:

Tηλέφωνα επικοινωνίας του ΟΑΕΔ:

Πληροφορίες για θέματα συμπλήρωσης των αιτήσεων, προϋποθέσεις συμμετοχής , κριτήρια μοριοδότησης και υποχρέωση ή μη υποβολής των δικαιολογητικών : 210 9989212, 210 9989857, 210 9989116, 210 9989106, 210 9989186, 2109989182, 2109989143, 2109989164.

Πληροφορίες ΜΟΝΟ για τη συμπλήρωση των πεδίων των ηλεκτρονικών αιτήσεων και οποιοδήποτε άλλο τεχνικό θέμα : 210 9989014, 210 9989087 , 2109989762

από 08:00 – 14:00 όλες τις Εργάσιμες Ημέρες.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις