Αλλαγές στις χρεώσεις της ΕΥΑΘ περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ που εκδόθηκε, με το οποίο καθορίζεται το τιμολόγιο υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης για την χρονική περίοδο από 1-1-2019 έως 31-12-2023.

Παράλληλα, δίνονται και οι τιμές για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σύμφωνα με την απόφαση, η ένταξη των ευπαθών ομάδων θα ακολουθεί τα ίδια κριτήρια, με την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την απόφαση, το οικιακό τιμολόγιο για το έτος 2019 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για το έτος 2019

Η ένταξη των ευπαθών ομάδων θα ακολουθεί τα ίδια κριτήρια, με την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ. Η ΕΥΑΘ Α.Ε. θα λαμβάνει το σχετικό αρχείο/λίστες από την ΗΔΙΚΑ/ΔΕΔΔΗΕ και χωρίς να απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών από τους καταναλωτές θα μπορεί να εντάσσει τους δικαιούχους και να τους απεντάσσει αυτόματα όταν δεν πληρούν τα κριτήρια. Το τιμολόγιο για τις ευπαθείς ομάδες για το έτος 2019 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

– Ευπαθείς – KOT Α΄: Το ποσοστό της έκπτωσης για την κατηγορία αυτή υπολογίζεται επί του οικιακού τιμολογίου και για το σύνολο των καταναλωθέντων κυβικών. – Ευπαθείς – KOT Β΄: Το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται επί του οικιακού τιμολογίου και για το σύνολο των καταναλωθέντων κυβικών. 2. Λοιπές κατηγορίες τιμολογίων των υπηρεσιών ύδρευσης πλην του οικιακού τιμολογίου για το έτος 2019 Για τις υπόλοιπες κατηγορίες χρηστών των υπηρεσιών ύδρευσης για το έτος 2019 ισχύουν τα ακόλουθα:

Δείτε όλο το ΦΕΚ με τις αλλαγές ΕΔΩ (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ