Το Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για την λειτουργία των Προγραμμάτων ΄΄Άθλησης για Όλους΄΄ περιόδου 2013-2014 στον Δήμο Λευκάδας, τα οποία πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , Γυμναστές Πτυχιούχους Καθηγητές ή Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση.

ΑΡΙΘΜΟΣ Κ.Φ.Α: Οκτώ (8)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με τα δικαιολογητικά) στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Λευκάδας(Βαρδάνια) κα Αραβανή Σοφία τηλ: 2645 0 25230, κατά τις ώρες 10.00 έως 16.00, από την Δευτέρα 4/11/2013 και για δέκα (10) ημέρες έως την Τετάρτη 13/11/2013.
Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εβδομαδιαίες εφημερίδες της Λευκάδας, στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκάδας.

Δείτε περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις