ΑΣΕΠ 2Ε/2018: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα (Κωδ θέσης 10008)

Αναρτήθηκαν στον ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2018 (ΦΕΚ.1/22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δέκα (10) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Επιστημόνων Πληροφορικής» [κωδικός θέσης: 10008], στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους (κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων).

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ.62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους [κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων]) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Νέες μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό – Ποια προσόντα πρέπει να έχετε για να διοριστείτε

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που τρέχουν για προσλήψεις σε δήμους και φορείς – Υποβολή αιτήσεων (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ