Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ της ΕΡΤ ΑΕ προκηρύσσει 11 θέσεις δημοσιογράφων – ανταποκριτών του εξωτερικού.

ανταποκριτών εξωτερικού, οι οποίοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ειδικού Διαχειριστή, ασκούντα για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των δικαιωμάτων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που αφορούν:

α) τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων και

β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. Οι προς πλήρωση θέσεις είναι κατά οι κάτωθι:

  • Νέα Υόρκη (μία θέση)
  • Μόσχα (μία θέση)
  • Κωνσταντινούπολη (μία θέση)
  • Τίρανα (μία θέση)
  • Λονδίνο (μία θέση)
  • Παρίσι (μία θέση)
  • Βερολίνο (μία θέση)
  • Ρώμη (μία θέση)
  • Μαδρίτη (μία θέση)
  • Βρυξέλλες (2 θέσεις)

Σε ό,τι αφορά τα Γενικά Προσόντα Πρόσληψης, ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στη με αριθμό 01/2013 Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού (υπό παράγραφο Α) του Ειδικού Διαχειριστή (ΑΔΑ: ΒΛ4ΣΗ-ΚΟΕ).

Ειδικά σχετικά με την απαιτούμενη εμπειρία, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν προηγούμενη ευδόκιμη προϋπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα, έχοντας εργαστεί ως ανταποκριτές εξωτερικού για τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών.

Για τα Λοιπά Προσόντα Πρόσληψης και την Υποβολή Δικαιολογητικών Συμμετοχής, ισχύουν τα αναφερόμενα στις παραγράφους Β. και Γ. της ανωτέρω Ανακοίνωσης. Τα απαιτούμενα για τις εν λόγω θέσεις προσόντα είναι τα καθοριζόμενα για τους δημοσιογράφους στο Παράρτημα Ι της ίδιας Ανακοίνωσης. Το απαιτούμενο διάστημα της προϋπηρεσίας είναι το αναφερόμενο στην προηγούμενη παράγραφο.

Σε ό,τι αφορά τα Κριτήρια Αξιολόγησης – Διαδικασία Επιλογής Υποψηφίων (παράγραφος Δ. της ανωτέρω Ανακοίνωσης), ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στην ίδια Ανακοίνωση, με την εξής προσθήκη:

Κάτοχοι Πτυχίου ή Διπλώματος οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής, καθώς και κάτοχοι πτυχίων ή διπλωμάτων του ΕΑΠ και των ΠΣΕ ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής, λαμβάνουν, επιπλέον των προβλεπομένων στην προαναφερθείσα παράγραφο Δ, πενήντα (50) μονάδες.

Κάτοχοι Πτυχίου ή Διπλώματος Τ.Ε.Ι. ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, λαμβάνουν, επιπλέον των προβλεπομένων στην προαναφερθείσα παράγραφο Δ, τριάντα (30) μονάδες.

Στη σύμβαση εργασίας που θα υπογραφεί θα περιλαμβάνονται οι εξής υποχρεώσεις του υπαλλήλου: (α) μετάδοσης χωρίς καθυστέρηση των σημαντικών ειδήσεων της χώρας που καλύπτουν, σε ζωντανές μεταδόσεις, (β) πραγματοποίησης αποστολών στην ευρύτερη περιοχή κάλυψης, και (γ) πραγματοποίησης τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ο ανταποκριτής θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο τις Δημόσιας Τηλεόρασης όσο και του Δημοσίου Ραδιοφώνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικώς, μέχρι την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:00, με τη συμπλήρωση της αίτησης που είναι διαθέσιμη στο www.minpress.gr.

Η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της παρούσας και ότι, σε περίπτωση επιτυχίας, αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της παρούσας. Το ηλεκτρονικό αρχείο της αίτησης πρέπει να είναι μόνο σε μορφή .xls (συμπληρωμένο το αναρτημένο πρότυπο αίτησης) και πρέπει να σταλεί μόνο ως συνημμένο, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση edt.prok2013@minfin.gr

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ

https://ageliesergasias.gr/wp-content/uploads/2013/10/ΒΛΛΥΗ-ΙΙ4-signed.pdf

Δείτε περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις