Προκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας στις κατευθύνσεις Κλασική Φιλολογία, Βυζαντινή Φιλολογία, Νεοελληνική Φιλολογία, Γλωσσολογία και Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου.

Το Τµήµα Φιλολογίας του Πανεπιστηµίου Κρήτης πρόκειται να κάνει δεκτούς κατόπιν εξετάσεων έως και 24 µεταπτυχιακούς φοιτητές στο  Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Y.A. 24454 / B7 / ΦΕΚ 1202 / 13.07.2007) που οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού ∆ιπλώµατος Ειδίκευσης  (Μ∆Ε) στις παρακάτω κατευθύνσεις:
• Κλασική Φιλολογία: 9 θέσεις
• Βυζαντινή Φιλολογία: 1 θέση
• Νεοελληνική Φιλολογία: 8 θέσεις
• Γλωσσολογία: 4 θέσεις
• Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηµατογράφου: 2 θέσεις για Θέατρο (θέσεις για τον Κινηµατογράφο δεν προκηρύσσονται)

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 13 έως 15 Ιανουαρίου 2014. Η φοίτηση αρχίζει το Φεβρουάριο του 2014, διαρκεί 4 εξάµηνα και είναι  δωρεάν. Η παρακολούθηση των µαθηµάτων είναι υποχρεωτική για τα 3 πρώτα εξάµηνα ενώ το 4ο εξάµηνο περιλαµβάνει τη συγγραφή της  ∆ιπλωµατικής Εργασίας.

Στην ιστοσελίδα www.philology.uoc.gr/postgraduate υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον κανονισµό και το πρόγραµµα σπουδών καθώς και την ύλη των εξετάσεων. Επίσης, κάθε ενδιαφερόµενος µπορεί να απευθύνεται στη Γραµµατεία του Τµήµατος στο τηλέφωνο 2831077306, κ. Γιώργο Μοτάκη, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgrad@phl.uoc.gr

Δείτε περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ  ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις