Θέση αρχαιολόγου στη Σκύδρα
Την πρόσληψη ενός αρχαιολόγου ΠΕ για τις ανάγκες της ΙΖ ΕΠΚΑ στη Σκύδρα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η θέση αυτή θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 5 μηνών. Αιτήσεις και δικαιολογητικά έως τις
23 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΙΖ ΕΠΚΑ στη ‘Εδεσσα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23810/24356 και στην ιστοσελίδα http://www.yppo.gr/.

4 θέσεις εργασίας στην Πέλλα
Την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για τις ανάγκες της ΙΖ ΕΠΚΑ στην Πέλλα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (από την πρόσληψη έως τις 31/12/2013) και αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες : αρχαιολόγο ΠΕ (1), αρχιτέκτονα μηχανικό ΠΕ (1) και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΤΕ (2). Αιτήσεις και δικαιολογητικά έως τις 23 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΙΖ ΕΠΚΑ στη ‘Εδεσσα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23810/24356 και στην ιστοσελίδα http://www.yppo.gr/.

Θέση τεχνικού συντήρησης στα Σέρβια
Την πρόσληψη ενός τεχνικού συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΔΕ για τις ανάγκες της 11ης ΕΒΑ στα Σέρβια, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η θέση αυτή θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Αιτήσεις και δικαιολογητικά έως τις 23 Οκτωβρίου στα γραφεία της 11ης ΕΒΑ στη Βέροια. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310/29737 και στην ιστοσελίδα http://www.yppo.gr/.

 

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις