Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε την ανάρτηση με πίνακες των κενών και κενούμενων θέσεων σε άγονες και νησιωτικές περιοχές που προέκυψαν από την Προκήρυξη της 4ης Σεπτεμβρίου 2013.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ:

Ιατροί επί θητεία  (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ) καθώς και ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου. Ιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για την συμμετοχή τους στην παραπάνω Προκήρυξη, θα καταθέσουν μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή).

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει τα έντυπα αιτήσεων και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yyka.gov.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 29/10/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά 29η/10/2013 είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. – ΤΜΗΜΑ Γ΄
Αριστοτέλους 17
Τ.Κ. : 10187

Οι αιτήσεις μπορεί να αποσταλούν και με ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier). Ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή της ιδιωτικής εταιρίας ταχυμεταφοράς.

Πηγή: e-dimosio.gr

Δείτε περισσότερα

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Αττική ΕΔΩ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις