Οι θέσεις της ΕΥΔΑΠ έχουν πλέον την έγκριση του ΑΣΕΠ και σε λίγες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη.
Οι θέσεις είναι:

(28) ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ – ΕΥΔΑΠ Α.Ε ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(22) ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ – ΕΥΔΑΠ Α.Ε ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
(43) ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΕΥΔΑΠ Α.Ε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ
(27) ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΕΥΔΑΠ Α.Ε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, ενώ η μοριοδότησή τους θα βασιστεί και στα κοινωνικά κριτήρια που θέτει το ΑΣΕΠ, μεταξύ των οποίων ο χρόνος ανεργίας, η οικογενειακή κατάσταση, η ιδιότητα του υποψηφίου ως μέλους πολύτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων και η εντοπιότητα.

Τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις των καταμετρητών είναι οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος σπουδών δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Οι θέσεις Εργατών αφορούν την εκτέλεση εργασιών χειρωνακτικής φύσης, όπως ενδεικτικά είναι η διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό περιβάλλον σε μεγάλο βάθος με χειρωνακτικά μέσα (λ.χ. φτυάρι, κασμά κ.λπ.), η χρήση κομπρεσέρ, οι επισκευαστικές εργασίες μετά τη διάνοιξη ρεόντων λυμάτων, οι φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, η (ατομική) κάθοδος σε χώρους λυμάτων με αναθυμιάσεις.

Τα όριο για τους υποψήφιους Καταμετρητές κυμαίνεται μεταξύ 21ου και 35ου έτους, ενώ για τους Εργάτες το όριο ξεκινά από τα 19 και φτάνει μέχρι τα 50 έτη.

Πηγές: ethnos.gr, asep.gr

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις