Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του 15χρονου αγοριού από την Αργυρούπολη που έδωσε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο λόγω του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές του. Το μήνυμα του πατέρα αφορά μια νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή του ίδιου σχολείου στο οποίο πήγαινε και ο γιος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 15χρονος, που είχε τυλίξει στο λαιμό του μια δερμάτινη ζώνη για να αυτοκτονήσει, σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση των γονέων του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 15χρονο σε αυτή την ακραία απόφαση ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και σε αυτή την περίπτωση να κρύβεται ο σχολικός εκφοβισμός.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Η σκοτεινή υπόθεση που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Ο μικρός μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού του και χωρίς κανένας από τους γονείς του να αντιληφθεί το παραμικρό πέρασε μια δερμάτινη ζώνη στο λαιμό του και την έσφιξε. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο θόρυβος έκανε τους γονείς να τρέξουν για να δουν τι συνέβαινε και μόλις πέρασαν μέσα αντίκρισαν το παιδί τους λιπόθυμο. Αμέσως μετεφέρθη στο νοσοκομείο για την παροχή βοηθειών. Το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση όμως σώθηκε ενώ πληροφορίες λένε ότι δεν ήταν σε θέση να πει πολλά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη ενέργεια.

Για το περιστατικό αυτό, ο πατέρας του 15χρονου που τον περασμένο Ιούλιο έδωσε τέλος στη ζωή του έκανε μια ανάρτηση στο facebook.

Συγχωρήστε με , αλλά δεν είμαι ήρεμος , γράφω και τα χέρια μου τρέμουν …… Μόλις έμαθα , ότι ένας μαθητής απο το…

Gepostet von Σπυρος Φιλιππου am Dienstag, 13. November 2018

(πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ