Ο πατσάς είναι το πρώτο πιάτο στο φετινό μενού του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Food Festival) του θεσμού που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το δήμο Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 8.30 το βράδυ, στο φημισμένο πατσατζίδικο του Τσαρουχά στην οδό Ολύμπου, ένα από τα πιο γνωστά και τα πιο παλιά πατσατζίδικα-εστιατόρια της Θεσσαλονίκης όπου φέτος γιορτάζει τα 60+1 χρόνια παρουσίας του στην πόλη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν δωρεάν εδέσματα απ την κουζίνα του εστιατορίου (ντολμάδες γιαλαντζί και σουτζουκάκια σμυρναίικα), λευκό κρασί και γλυκό.
Για συνέχεια του άρθρου πατήστε ΕΔΩ