ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ

(4) ΠΕ Νηπιαγωγών και ελλείψει αυτών ΤΕ Βρεφονηπιοκόµων
(4) ∆Ε Βοηθών Βρεφοκόµων – Παιδοκόµων
(5)ΥΕ Καθαριότητας

Πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Ν.Π.∆.∆. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία ∆ήµου Ρεθύµνης», που εδρεύει στο Ρέθυµνο.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.∆.∆. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία ∆ήµου Ρεθύµνης» (∆/νση: Καντανολέοντος 10, τηλ: 28310 20468) και αρµόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι : κα Κουµνά Βασιλεία και κα Παυλάκη Κυριακή, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.

Δείτε περισσότερα

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για την Κρήτη ΕΔΩ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις