Απίστευτες εικόνες από το Μαρούσι, στην Κονίτσης, όπου ένα πάρκινγκ έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Από τις φωτιές στις πλημμύρες…

Η εικόνες από ένα πάρκινγκ στο Μαρούσι, όπου τα αυτοκίνητα έχουν βουλιάξει, σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό…

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί 60 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος απήυθυνε έκκληση στους πολίτες μέσω του ΣΚΑΪ να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..», είπε συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Σύμφωνα με την πρόγνωση, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

(πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ