Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Ευαγγελία Τρέσσου, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να συγκροτήσει μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων με αντικείμενο έργου την εκπαίδευση των ενήλικων Ρομά για την απόκτηση απολυτηρίων Δημοτικού, διπλωμάτων οδήγησης, καθώς και την απόκτηση δεξιοτήτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι επιλεγέντες εκπαιδευτές θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου έως τις 31/12/2013 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής, ως ωρομίσθιοι με αμοιβή 15 € την ώρα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων)

1. Εκπαιδευτές γραμματισμού ενηλίκων για τη διδασκαλία γραφής και ανάγνωσης σε ενήλικους Ρομά με στόχο την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού.

2. Εκπαιδευτές θεωρητικού μέρους για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης σε αναλφάβητους ενήλικους

3. Εκπαιδευτές κομμωτικής για τη διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης

4. Εκπαιδευτές κοπτικής – ραπτικής για τη διδασκαλία τεχνικών κοπτικής – ραπτικής

Καταληκτική ημερομηνία: 30/09/2013

Πληροφορίες: 2310- 991244

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:
http://rc.auth.gr

Πηγή: career.duth.gr/

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις