Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2013 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

(2) ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ
(2) ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (JCB)
(12) ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
(2) ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
(1) ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
(4) ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας , ύστερα από την υπ’ αριθμ. 12777/2013 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ,τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07 και την αριθμ. 363/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ύδρευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση (ειδικό έντυπο) με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε αυτή την περίπτωση το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερ/νία που φέρει ο φάκελος αποστολής), στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου & Σκοπελίτη 1) απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού , υπόψη κας Σωτηρίου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 22990 – 20118) κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 9.00 π.μ. έως 14.00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία επτά (7) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά ) από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου (δηλ. από 20.8.2013 έως και 26.8.13 ).

Δείτε περισσότερα

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Αττική ΕΔΩ 

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις