16 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ν.Π.Ι.Δ. Προκηρύσσει τις Κατωθι 16 Θέσεις Κοινωφελούς Απασχόλησης στον Πολιτισμό, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στο ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Εκείνοι που θα εργαστούν , θα απασχοληθούν για τις εργασίες του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στα σημεία που ορίζει η παρακάτω επίσημη προκήρυξη.

(6) ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
(1) ΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ (ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ)
(2) ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
(1) ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ
(2) ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ/ ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
(2) ΠΕ Η ΤΕ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ
(2) ΠΕ Η ΤΕ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΟΙ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.Π.1. και να την υποβάλουν, μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΠΙΔ» ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 27017, Τ.Κ. 117 02 ΑΘΗΝΑ.
Οι Αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα ταχυδρομηθούν μεταξύ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (10 Ημερολογιακές μέρες) . Θα ληφθεί υπ όψιν η σφραγίδα του Ταχυδρομείου και όχι πότε παρελήφθησαν οι φάκελοι.

Πληροφορίες http://hellinikosanemos.blogspot.gr η στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Ιδρυματος http://hfndflag.blogspot.gr η στην Ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Edipa+etiseon/foreis/kox.csp Βεβαιωθείτε ότι διαλέγετε την αίτηση από τον Αριθμό 3 και τις οδηγίες από τον αριθμό 4 της Σελίδας αυτής του ΑΣΕΠ, γιατί μόνο αυτά τα έντυπα έχουν σχέση με τις θέσεις του Πολιτισμού που σας ενδιαφέρουν.

Η ανακοίνωση αυτή αναρτάται και στην Ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού http://ep.culture.gr
Πληροφορίες στον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ 6987000103
Διευκρινιστικά σημειώνεται ότι το Νομικό καθεστώς του Ιδρύματος ΔΕΝ Είναι Μ.Κ.Ο.

ΔΕΙΤΕ: ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Δείτε περισσότερα

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Αττική ΕΔΩ 

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις