ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓIA ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ
ΦΟΡΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ειδικού Διαχειριστή, ασκούντα για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των δικαιωμάτων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που αφορούν α) τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων και β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε., συνολικού αριθμού χιλίων τετρακοσίων πενήντα τριών (1.453) ατόμων.

Οι υποψήφιοι ΔΕΝ υποβάλλουν δικαιολογητικά με την αίτηση συμμετοχής και η κατάταξη τους στους σχετικούς πίνακες γίνεται βάσει των στοιχείων που δηλώνουν στην αίτησή τους και στην υπεύθυνη δήλωση της παραγράφου Ε της παρούσας. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο από τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στον πίνακα κατάταξης έως τον αριθμό των θέσεων που προκηρύχθηκαν και από τους επόμενους αυτών στη σειρά κατάταξης έως τον αριθμό που θα απαιτηθεί για την κάλυψη των θέσεων. Ο υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή τις ιδιότητες που δήλωσε σύμφωνα με τα ανωτέρω και τα οποία εξετάσθηκαν για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικώς και μέχρι την 9η Αυγούστου 2013 και ώρα 24.00 μ.μ. με τη συμπλήρωση ΑΙΤΗΣΕΩΣ, η οποία είναι διαθέσιμη στους ιστότοπουςwww.minfin.gr και www.minpress.gr.

Η ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και ότι σε περίπτωση επιτυχίας αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της ανακοίνωσης.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο ειδικότητας και κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών ειδικοτήτων και κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις που στην παρούσα Ανακοίνωση προβλέπεται ότι οι ίδιες θέσεις ανά ειδικότητα μπορούν να καλυφθούν διαζευτικά με τίτλο σπουδών περισσότερων της μίας κατηγοριών.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι η υποβολή αιτήσεως συμμετοχής στην διαδικασία επιλογής της με Α.Π. 01/2013) Ανακοίνωσης διατηρείται και ισχύει και στην παρούσα διαδικασία. Υποβολή νέας αιτήσεως είναι επιτρεπτή για ίδια ή και άλλη θέση ειδικότητας – κατηγορίας. Στην περίπτωση αυτή θεωρείται ως μη υποβληθείσα η προηγούμενη υποψηφιότητα και λαμβάνεται υπόψη ΜΟΝΟΝ η τελευταία χρονικά –ημερολογιακά & ωρολογιακά- υποβληθείσα ΑΙΤΗΣΗ του υποψηφίου.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνεται σταδιακώς, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες ανάγκες και μόλις καταστεί ελεύθερη η χρήση των εγκαταστάσεων των Ραδιομεγάρων Αγ. Παρασκευής (Αθήνα) και Θεσ/νίκης της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε.

Δείτε την προκήρυξη:

https://ageliesergasias.gr/wp-content/uploads/2013/08/ΒΛΩ7Η-Ξ3Ζ-signed.pdf

Δείτε περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις