kathariotita-adgdgvfd

Δήμος Αιγάλεω – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

(10) ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΦΟΡΤΗΓΩΝ – ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Γ΄)
(1) ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ΄
(25) ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
(2) ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Ε, ΤΑΞΗΣ Γ΄
(1) ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Γ΄, ΤΑΞΗΣ Β
(1) ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Γ΄, ΤΑΞΗΣ Δ΄
(1) ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
(1) ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ο Δήμος Αιγάλεω ύστερα από την υπ΄ αριθμ. 166/2013 απόφαση του Δ.Σ. και την Α.Π.34552/28548/28-6-2013 απόφαση έγκρισης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας συνολικού αριθμού σαράντα δύο (42) ατόμων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες απαιτήσεις της καθαριότητας κατά τους θερινούς μήνες και να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Αιγάλεω (Δ/νση: Ιερά Οδός 364 & Κάλβου τηλ: 2132044959 ή 906), και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος Εμμανουήλ Γιαννίμπας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε εργάσιμων (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (από 4/7/2013 έως 10/7/2013).

Δείτε την προκήρυξη

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Αττική ΕΔΩ 

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις