Ολοκληρώνεται απόψε (τα μεσάνυχτα) η διαδικασία υποβολής (ηλεκτρονικών) αιτήσεων

Εκπνέει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30 Απριλίου) η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα voucher που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (εεδε).

Δυνατότητα ένταξης έχουν όλοι οι άνεργοι, ηλικίας 18-24 ετών, που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του εμπορίου.

Σημειώστε:

(1) Κάθε άνεργος θα λάβει συνολικά 1.360 ευρώ.

(2) Αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΔΕ, (Λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων, ΤΚ 11144, ΑΘΗΝΑ), φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων έληγε στις 16 Απριλίου. Ωστόσο, δόθηκε παράταση έως τις 30 του ίδιου μήνα.

Το πρόγραμμα υλοποιούν η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (εεδε) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών.

Απευθύνεται σε υποψηφίους ηλικίας 18-24 ετών και αφορά στην κατάρτιση, πιστοποίηση, συμβουλευτική και επιδοτούμενη εργασία στο εμπόριο.

Είναι διάρκειας 380 ωρών (120 ωρών θεωρητικής κατάρτισης και 260 ωρών πρακτικής άσκησης) και αποφέρει στους ωφελούμενους, συνολικά, €1.360.

Σημειώστε:

  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο της εεδε
  • Αμέσως μετά πρέπει να την εκτυπώσουν, (συνολικά 9 σελίδες), και να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: Λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων, ΤΚ 11144, ΑΘΗΝΑ

Για την συμπλήρωσή της δεν απαιτούνται παραπάνω από δέκα λεπτά, αρκεί να διαθέτει κανείς τα απαραίτητα δεδομένα (IBAN, Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, κάρτα ανεργία κλπ).

Σημειώστε:

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους ηλικίας 18-24 ετών
  • Αφορά στην κατάρτιση, πιστοποίηση, συμβουλευτική και επιδοτούμενη εργασία στο εμπόριο
  • Είναι διάρκειας 380 ωρών (120 ωρών θεωρητικής κατάρτισης και 260 ωρών πρακτικής άσκησης)

Σημαντικά:

  1. Κάθε άνεργος θα λάβει €600 από τη θεωρητική κατάρτιση και €780 από την πρακτική. Σύνολο: €1.360
  2. Αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΔΕ, (Λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων, ΤΚ 11144, ΑΘΗΝΑ), φάκελο με τα δικαιολογητικά.(πηγήΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.