Το ΑΣΕΠ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει τα προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τις θέσεις ΥΕ και ΔΕ. Το asep.gr είναι όμως εκτός λειτουργίας αφήνοντας στην αγωνία τους υποψηφίους.

Ειδικότερα το ΑΣΕΠ θα εκδώσει τα πολυπόθητα αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τις θέσεις ΥΕ και ΔΕ αλλά μάταια οι υποψήφιοι αιτούντες αναμένουν να δουν αν θα είναι προσωρινοί επιτυχόντες αφού η ιστοσελίδα είναι εκτός λειτουργίας εδώ και τουλάχιστον μισή ώρα. Πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο για έκδοση των απποτελεσμάτων στις 17:00 βεβαίως και δεν ισχύουν αφου ακόμη μετά από επικοινωνία του dikaiologitika.gr με τον ΑΣΕΠ δεν έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα.

Τα dikaiologitika.gr θα αναρτήσουν τα αποτελέσματα και τους πίνακες όταν αυτά αναρτηθούν ενώ εφόσον καταστεί εφικτό θα έχουν ανεβάσει τα αρχεία των πινάκων σε περίπτωση που έχει πάλι πρόβλημα το ΑΣΕΠ να μπορέσετε να τα δείτε.

Την είδηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων σήμερα Σάββατο έδωσε χθες ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας ότι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, οι οποίοι θα παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους την προσεχή Δευτέρα.

Η οθόνη που αντικρίζουν οι ενδιαφερόμενοι:


(πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ