Στις 20.700 είχαν φτάσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής οι αιτήσεις για τις 5.235 θέσεις ΥΕ της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Παράλληλα, ακόμη 20.000 αιτήσεις εμφανίζονται ανοιχτές, δηλαδή, οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει να τις υποβάλλουν αλλά δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Στελέχη του ΑΣΕΠ με τα οποία μίλησε η aftodioikisi.gr τόνιζαν ότι, όπως συμβαίνει και στις άλλες προκηρύξεις, ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων αναμένεται να υποβληθεί από το Σαββατοκύριακο και κυρίως τις τελευταίες 3-4 ημέρες έως την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου, οπότε και εκπνέει η προθεσμία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αιτήσεις για τους ΥΕ να προσεγγίσουν ακόμη και τις 100.000, άρα το σύνολο το αιτήσεων για την προκήρυξη 3Κ/2018, μαζί με τις 57.749 των ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ, να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 150.000.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το πληροφοριακό σύστημα της Ανεξάρτητης Αρχής έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά και έχουν αποφευχθεί φαινόμενα του παρελθόντος που η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων υποψηφίων. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ