Ν. ΘεσσαλονίκηςΑπό την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης εγκρίθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις δήμων για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού και σύντομα θα ακολουθήσουν οι σχετικές προκηρύξεις:

8 θέσεις εργασίας στο δήμο Θέρμης

Εγκρίθηκε η απόφαση του ΔΣ του δήμου Θέρμης (195/2013), όσον αφορά την πρόσληψη οκτώ ατόμων για δύο μήνες και ειδικότερα, τριών οδηγών ΔΕ και πέντε εργατών ΥΕ. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν για την φύλαξη και τον καθαρισμό των δασικών εκτάσεων του δήμου.

40 θέσεις εργασίας στην Έδεσσα
<Νόμιμη κρίθηκε η απόφαση του ΔΣ του δήμου ‘Εδεσσας (175/2013) για την πρόσληψη 40 ατόμων για δύο μήνες, για τις ανάγκες των υπηρεσιών καθαριότητας και ειδικότερα, τεσσάρων οδηγών απορριμματοφόρων ΔΕ, ενός χειριστή μηχανημάτων έργων ΔΕ και 35 εργατών/τριών ΥΕ.

8 θέσεις ναυαγοσωστών στο δήμο Βόλβης
Νόμιμη κρίθηκε η απόφαση (204/2013) του ΔΣ του δήμου Βόλβης , οσον αφορά την πρόσληψη οκτώ ναυαγοσωστών για δύο μήνες, για την ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες Ασπροβάλτας, Βρασνών και Σταυρού.

42 θέσεις εργασίας στο δήμο Λαγκαδά
<Νόμιμες κρίθηκαν οι αποφάσεις (185/2013 και 196/2013) του ΔΣ του δήμου Λαγκαδά για την πρόσληψη 42 ατόμων για δύο μήνες, για τις ανάγκες των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και ειδικότερα, έξι οδηγών απορριμματοφόρων ΔΕ, 34 εργατών/τριών ΥΕ, ενός μηχανολόγου μηχανικού ΤΕ και ενός μηχανικού γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος ΤΕ.

15 θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Βόλβης
Νόμιμη κρίθηκε η απόφαση (71/2013) του ΔΣ της ΔΕΥΑ Βόλβη για την πρόσληψη 15 ατόμων για δύο μήνες και ειδικότερα, οκτώ εργατών ΥΕ, έξι καταμετρητών ΔΕ και ενός οδηγού βυτιοφόρου ΔΕ.

14 θέσεις εργασίας στο δήμο Χαλκηδόνας
Νόμιμη κρίθηκε η απόφαση 177/2013 του ΔΣ του δήμου Χαλκηδόνας για την πρόσληψη 14 ατόμων για δύο μήνες , για τις ανάγκες του δημοτικού κολυμβητηρίου και ειδικότερα, ενός υπεύθυνου λειτουργίας ΔΕ, έξι προπονητών-γυμναστών ΠΕ, έξι ναυαγοσωστών ΔΕ και ενός θερμουδραυλικού ΔΕ.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις