Έφτασε η ώρα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2018 αφού , αύριο θα αναρτηθούν στο Taxisnet. Πάνω από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να βάλουν το «χέρι» στη τσέπη για να πληρώσουν τα τέλη έγκαιρα για να γλιτώσουν τα πρόστιμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας 2018 παρά τις όποιες υποσχέσεις αλλά και εξαγγελίες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για αλλαγές δεν έχουν καμία διαφορά με πέρυσι. Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβώς τα ίδια τέλη με αυτά που κατέβαλαν τον Δεκέμβριο του 2016.

Η εκτύπωση των τελών

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός για την πληρωμή των τελών θα πρέπει να εισέλθουν στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet, όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη, και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Στο κομπιούτερ ο υπόχρεος θα πρέπει να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gsis.gr. Στην Υπηρεσία προς τους Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη «Οχήματα».

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Στη συνέχεια υπάρχουν δύο επιλογές:

* Αν κάνει κλικ «Τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς στο Taxisnet» μόλις πατήσει ο υπόχρεος εμφανίζεται:

Ο Χρήστης πληκτρολογεί: Την Διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp ΚΑΙ ΣΤΗ συνέχεια κανει Κλικ στο Πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

τέλη κυκλοφορίας 2017

Στη συνέχεια μεταφέρεται στη σελίδα κατάσταση οχημάτων.

τελη κυκλοφορίας 2017

Στην επιλογη “Εκτύπωση Τελών Κυκλοφορίας” μας βγάζει τα τέλη μας

τελη κυκλοφορίας 2017

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».

(πηγή)