Θέση εργασίας στο Α.Π.Θ.

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Πλατφόρμα πολλαπλών μη επανδρωμένων αεροσκαφών για την παραγωγή οπτικοακουστικών μέσων – MULTIDRONE», που χρηματοδοτείται από της Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα έως τις 31/12/2017, σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ
– Πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Υπολογιστών ή Επιστήμης Υπολογιστών ή αντίστοιχο.
– Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε αντικείμενο συναφές με την Πληροφορική ή τις επιστήμες του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή του Μηχανικού Υπολογιστών ή την επιστήμη των Υπολογιστών.
– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (C2/Γ2).
– Γνώσεις ανάλυσης βίντεο ή ανάλυσης εικόνας ή τεχνητής όρασης
– Γνώσεις υπολογιστικής νοημοσύνης ή μηχανικής μάθησης

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται με email στο nikolaid@aiia.csd.auth.gr (Νίκος Νικολαΐδης) και τηλεφωνικά στο 2310-996361 ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994009.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.rc.auth.gr (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ