Ζητούνται καταμετρητές/απογραφείς με απολυτήριο λυκείου από την Adecco

 

Η Adecco HR είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης.H Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, πολυεθνικής εταιρίας στον κλάδο του FMCG, αναζητά τρία (3) άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων:

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Απογραφείς / Καταμετρητές – Ασπρόπυργος
(σύμβαση ορισμένου χρόνου)
Κωδικός θέσης: S-722/72670

Περιγραφή θέσης:

Οι υποψήφιοι που θα αναλάβουν τη θέση θα είναι υπεύθυνοι για την απογραφή, την καταμέτρηση και την αριθμητική καταχώριση στο σύστημα ειδών όπως φιάλες, αναλώσιμα, πρώτες ύλες και ανταλλακτικά μηχανημάτων.

Προφίλ υποψηφίων:

  • Απόφοιτοι Λυκείου
  • Καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Ευχάριστη προσωπικότητα με όρεξη για εργασία
  • Ομαδικό πνεύμα, προσοχή στη λεπτομέρεια

Παροχές εταιρίας:

  • Πλήρες πακέτο αποδοχών
  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.], μέσω fax στον αριθμό: 210 6180376 ή στη διεύθυνση: Adecco HR, Αγ. Κωνσταντίνου 40, 151 24 Μαρούσι.

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ
Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.