Προσλήψεις για την καθαριότητα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

 

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), καλεί τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα, τα οποία :

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

διαθέτουν εργασιακή εμπειρία καθαρισμού σε χώρους παροχής φροντίδων υγείας και

– ενδιαφέρονται να συνάψουν ατομική σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με καταληκτική ημερομηνία 31.12.2018, με το ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,

να καταθέσουν αίτηση (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) στη Γραμματεία του Τμήματος Διαχείρισης Προσωπικού-Μισθοδοσίας του Κέντρου μέχρι την Τετάρτη 07.06.2017, ώρα 16:00, με τα παρακάτω δικαιολογητικά :

  1. Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, ή (για τους αλλοδαπούς) νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας (π.χ. Ε.Δ.Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ.). Οι αλλοδαποί, με χώρα προέλευσης εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να αποδεικνύουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών στην Ελλάδα, εντός των τελευταίων οκτώ (8) ετών πριν την υποβολή της αίτησης τους.
  2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.
  3. Τίτλο βασικής εκπαίδευσης ή/και ανώτερο τίτλο.
  4. Βεβαίωση Ανεργίας (προκειμένου για ανέργους).
  5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  6. Αποδεικτικά στοιχεία της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού ήτοι: α) βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησής του, ή β) κατάλογο ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου στην οποία θα αναφέρεται τόσο το χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού όσο και ο συγκεκριμένος τόπος (υπηρεσία και κτίριο) της απασχόλησής του ή γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής σύμβασης εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου στην οποία θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του.

Τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων.

Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του Δ.Σ. Η σχετική, συμβουλευτική μοριοδότηση θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο:

  1. Η ανεργία µοριοδοτείται µε διακόσια (200) µονάδες κατ’ ανώτατο όριο για τέσσερις (4) συνεχείς µήνες ανεργίας και µόνον εφόσον κατά το χρόνο υποβολής της αίτησής του ο υποψήφιος είναι άνεργος.
  2. Κάθε ανήλικο τέκνο του υποψηφίου µοριοδοτείται µε τριάντα (30) µονάδες.
  3. Εργασιακή εµπειρία σε χώρους παροχής πρωτοβάθµιας ή δευτεροβάθµιας ή τριτοβάθµιας φροντίδας υγείας στον ιδιωτικό τοµέα µοριοδοτείται µε επτά (7) µονάδες ανά µήνα, για συνολική εµπειρία µέχρι εκατόν είκοσι (120) µήνες και εργασιακή εµπειρία σε χώρους παροχής πρωτοβάθµιας ή δευτεροβάθµιας ή τριτοβάθµιας φροντίδας υγείας του δηµόσιου τοµέα µοριοδοτείται µε εννέα (9) µονάδες ανά µήνα, για συνολική εµπειρία µέχρι εκατόν είκοσι (120) µήνες.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης και μέχρι την 31.12.2018.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης και επιστασίας. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται σε κυκλικό 8ωρο ή 4ωρο ωράριο, πενθήμερης εργασίας και θα περιλαμβάνει και Κυριακές, αργίες και νύχτες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ: Τετάρτη 07.06.2017, ώρα 16:00

Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Δείτε την αίτηση εδώ  ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ  Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.