ΔΕΗ: 2 Προσλήψεις στον Ασπρόπυργο

 

Η ∆ιεύθυνση Παραγωγής Νησιών, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου α- νειδίκευτου προσωπικού (εργατών), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερο- μίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν, δύο (2) άτομα στην 2301 Αποθήκη Ασπροπύργου που εποπτεύεται από τον Τομέα Υλικού Προμηθειών, της ∆ΠΑΝ.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υπο- βάλλουν μέχρι 07/06/2017 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ∆ΠΑΝ, στο Κουκάκι, την έ- ντυπη αίτηση η οποία διανέμεται από τη γραμματεία της ∆ιεύθυνσης, υποβάλλοντας συ- νημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους. Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της αίτησης:

1. Εντοπιότητα.

2. Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.

3. Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγα- μος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψηφίου κ.λ.π.)

4. Προηγούμενη εμπειρία στη ∆ΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας.

5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Σημείωση: Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στην ∆ΕΗ Α.Ε.
(πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ