ΟΑΕΔ: Παράδοση 228 κατοικιών

 

Η παράδοση των 228 κατοικιών του οικισμού “Καρδίτσα ΙΧ” στους κληρωθέντες δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί παρουσία και της διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

 

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Η κ. Καραμεσίνη από αύριο Πέμπτη 25 Μαϊου έως το Σάββατο 27 Μαϊου, θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η παράδοση των κατοικιών για να μπει τέλος σε μια μακρά περίοδο αναμονής των δικαιούχων. Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση των υπόλοιπων οικιστών για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των οφειλών τους και για την νέα μειωμένη ενιαία  τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης  κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά.

Παράλληλα η Διοικήτρια θα ενημερώσει τους επιχειρηματικούς φορείς της Καρδίτσας για τη νέα γενιά προγραμμάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο ΟΑΕΔ με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας. Επ΄ ευκαιρίας της επίσκεψής της  θα συναντηθεί και θα συζητήσει  με τους  εργαζόμενους του Οργανισμού  στο πλαίσιο των άμεσων κι αµφίδροµων επαφών της ∆ιοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ενώ θα έχει και μια σύντομη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της  Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας. (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ