Στο ” σφυρί” γνωστή ελληνική αλυσίδα super market

 

Η εταιρεία παρά την αύξηση του τζίρου της το 2016 δεν κατάφερε να περιορίσει τις ζημιές της κι έτσι αναμένεται να περάσει σύντομα σε γαλλικά χέρια.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Πωλείται τελικά, σύμφωνα με τη διοίκησή της, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Βασίλαγας Α.Ε.3B Markets» λόγω ζημιών και η οικογένεια Βασίλαγα αποχωρεί από τον κλάδο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, με πιθανό νέο προσανατολισμό της στον τομέα του real estate.

Ο κ. Κώστας Βασίλαγας (γενικός διευθυντής) επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική συνομιλία νεότερες πληροφορίες, που φέρουν την εταιρεία να βάζει πωλητήριο και δήλωσε ότι η πώληση βρίσκεται στην τελική φάση της, με αγοραστή γαλλική αλυσίδα, με τις υπογραφές να αναμένεται να μπουν στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Ο τζίρος της Βασίλαγας το 2016 κατά τον ίδιο ήταν ανοδικός, φτάνοντας τα 35 εκατ. ευρώ, αλλά με σημαντικές ζημίες. Σε παλαιότερες δηλώσεις της η διοίκηση της εταιρείας είχε ισχυριστεί ότι προέβαινε σε «αναδιοργάνωση», διαψεύδοντας τους φόβους των εργαζομένων για λουκέτο και είχε απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα εάν η «αναδιοργάνωση» αφορά αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης. Ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων, όπως ήταν αναμενόμενο με βάση την παραπάνω εξέλιξη, δεν έχει γίνει και το περασμένο Σάββατο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας δεν λειτούργησε. (πηγή) — ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ