Ημέρες καριέρας για επαγγελματίες Υγείας και αεροσυνοδούς

 

Ευκαιρίες εργασίας σε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων, αλλά και σε νέους δίχως προϋπηρεσία προσφέρονται σε πέντε μεγάλες εκδηλώσεις προσέλκυσης προσωπικού που διοργανώνουν το Βρετανικό Συμβούλιο και η εταιρεία επιλογής προσωπικού Crewlink εκ μέρους της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας, Ryanair.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) πραγματοποιεί δύο Εκθέσεις Καριέρας για επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι εκθέσεις απευθύνονται στους τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας: Ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants), Νοσηλευτές, Μαίες, καθώς και Εργοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Τεχνολόγους Ακτινολόγους και Φαρμακοποιούς.

Πραγματοποιούνται δε με τη συμμετοχή βρετανικών νοσοκομείων, καθώς και άλλων φορέων που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 6 Μαΐου και στην Αθήνα την Κυριακή, 7 Μαΐου. Στο πλαίσιο της Εκθεσης θα γίνουν και ενημερωτικές παρουσιάσεις με θέμα την άσκηση ιατρικής και ειδικότητα στη Βρετανία, νοσηλευτική στη Βρετανία, καθώς και απόκτηση IELTS στο Βρετανικό Συμβούλιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής, η οποία πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα: https://www.britishcouncil.gr/events/medical-and-health-care-professions

Ryanair

Εκατό προσλήψεις προσωπικού χωρίς προϋπηρεσία θα πραγματοποιήσει η Ryanair μέσω της εταιρείας-μονίμου συνεργάτη της, Crewlink. Η επιλογή των νέων συνεργατών θα γίνει στο πλαίσιο τριών εκδηλώσεων με τίτλο, «Ημέρες Πρόσληψης» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά. Οι ακριβείς ημερομηνίες είναι: για τη Θεσσαλονίκη στις 10 Μαΐου, για την Αθήνα στις 11 Μαΐου και για τα Χανιά στις 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, επισημαίνεται ότι η προϋπηρεσία για αυτές τις θέσεις δεν είναι απαραίτητη. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και εν δυνάμει επιλογής μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie (πηγή)  ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ  Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.