Θέσεις εργασίας σε Forthnet, Coca Cola 3E, Lidl και Fraport

 

Θέσεις εργασίας ανοικτές για υποβολή βιογραφικού σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες υπάρχουν αυτί την περίοδο. Συγκεκριμένα προσωπικό ζητούν η forthnet, η Coca Cola 3E, η Lidl και η Fraport.

 

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιες προσλήψεις «τρέχουν» στην Forthnet

Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Η Forthnet ζητά να καλύψει κενές θέσεις εργασίας (για αποστολή βιογραφικού ΕΔΩ)

Προσλήψεις στην Coca Cola-Τρία Έψιλον

Θέσεις εργασίας προφέρει αυτήν την περίοδο η Coca Cola σε πόλεις ανά την Ελλάδα. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ποιες προσλήψεις «τρέχουν» στη Lidl

Νέα λίστα με διαθέσιμες θέσεις δημοσιοποίησε η Lidl.  Δείτε τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρει η Fraport

Η Fraport Greece, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες.

Με τις προσλήψεις η Fraport επιδιώκει να στελεχώσει τα γραφεία της στην Ελλάδα και αποτελούν ένα κλάσμα μόνο των προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει η ελληνογερμανική κοινοπραξία.

Περισσότερες λεπτομέρειες και αποστολή βιογραφικού ΕΔΩ (πηγή) — ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ — Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.