305 συμβάσεις σε 3 υπουργεία και 20 δήμους

 

Τριακόσιες πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν τρία υπουργεία, 20 δήμοι και το ΚΕΘΙ. Ειδικότερα, συνεχίζεται το «κύμα» προσλήψεων στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ανάμεσά τους και το Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο δέχεται αιτήσεις για 50 θέσεις Φυλάκων κατηγορίας ΔΕ. Ακολουθούν οι Εφορείες Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Σάμου και Ικαρίας, όπου θα πραγματοποιηθούν έξι προσλήψεις με προθεσμία έως τις 11 Απριλίου, Λασιθίου με 20 προσλήψεις και προθεσμία έως 10 Απριλίου.

Υπηρεσία Ασύλου

Τέλος χρόνου την ερχόμενη Τρίτη 11 Απριλίου για αιτήσεις στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπου θα πραγματοποιηθούν 71 προσλήψεις πτυχιούχων Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών, Συντηρητών Κτιρίων, Πληροφορικής, Ψυχολόγων και Μεταφραστών. Αιτήσεις δέχονται και 20 δήμοι, οι οποίοι προκήρυξαν από μία έως εννέα θέσεις. Συμπεριλαμβάνονται η Καλαμπάκα, η Καλαμαριά, η Σιντική, η Αρτα, το Αγρίνιο, η Νέα Ζίχνη, ο Δήμος Σαρωνικού, η Λάρισα, ο Αριστοτέλης Χαλκιδικής, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και το Παλαιό Φάληρο. Διαγωνισμούς διεξάγουν, επίσης, η Θεσσαλονίκη, ο Βύρωνας, το Ιλιον, ο Μυλοπόταμος και η Ηγουμενίτσα.

Στο μεταξύ, μόλις εκδόθηκε προκήρυξη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για δέκα προσλήψεις στην Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών για τον έλεγχο του μελιταίου πυρετού.

Οι θέσεις αφορούν Κτηνιάτρους και Τεχνολόγους Ζωικής Παραγωγής πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Εννέα θέσεις προσφέρει το ΚΕΘΙ για Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους στη Μυτιλήνη, στα Ιωάννινα, στην Πάτρα, τη Λαμία και την Κέρκυρα. (πηγή) Δείτε επίσης: 1.948 θέσεις σε δήμους, μουσεία, ΟΑΕΔ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΑΣ, ΔΕΔΔΗΕ, ΟΚΑΝΑ κ.α.  ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ