70 μόνιμοι υδραυλικοί, γραμματείς, τεχνικοί, οδηγοί, χειριστές και ηλεκτρολόγοι στην ΕΥΑΘ

 

Μόλις προκηρύχθηκε ο νέος διαγωνισμός της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) ΑΕ, για 70 νέους μόνιμους υπαλλήλους με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

 

Ηδη η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Τυπογραφείου με αριθμό ΦΕΚ 13/31.03.2017, τεύχος ΑΣΕΠ, και προβλέπει τη στελέχωση του φορέα με αποφοίτους δέκα ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αναφορικά με τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων, είναι οι ακόλουθες:

• ΔΕ Υδραυλικών, 22 θέσεις,

• ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, δέκα θέσεις,

• ΔΕ Ηλεκτρολόγων, δέκα θέσεις, και

• ΔΕ Μηχανολόγων, εννέα θέσεις.

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Επίσης, θα προσληφθούν πέντε Οδηγοί, τέσσερις τεχνικοί Δομικών Εργων και τέσσερις Ηλεκτρονικοί, ενώ από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες Χειριστών Η/Υ, Συγκολλητών Μετάλλων και Μεταλλικών Κατασκευών, καθώς και Χειριστών Χωματουργικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

Τα προσόντα

Εκτός από τους τίτλους σπουδών που θα πρέπει να προσκομίσουν, οι υποψήφιοι, αναλόγως της ειδικότητάς τους, οφείλουν να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, επαγγελματικές άδειες οδήγησης αυτοκινήτου διαφόρων κατηγοριών, άδειες Μηχανοδηγών -Χειριστών Μηχανημάτων Εργου, άδειες άσκησης επαγγέλματος σχετικές με την ειδικότητα προτίμησης, καθώς και βεβαιώσεις εγγραφής σε επαγγελματικούς συλλόγους.Βάσει της προκήρυξης προτάσσονται οι υποψήφιοι που πληρούν το κριτήριο της εντοπιότητας: είναι, δηλαδή, μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του νομού, εφόσον επιθυμούν τον διορισμό τους σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή νομικών προσώπων στον αντίστοιχο νομό και δεσμεύονται να υπηρετήσουν σε αυτές επί τουλάχιστον μία δεκαετία. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 26 Απριλίου έως την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, ενώ το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή και αποστέλλεται στην Αρχή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα.(πηγή) — ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ