Θέσεις σε δήμους, μουσεία, ΔΕΗ, φορείς και εταιρίες που άνοιξαν σήμερα (20-3)

 

Δείτε αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους (κάντε κλίκ στους τίτλους για περισσότερες πληροφορίες):

ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Έρχονται οι οριστικοί πίνακες για 24.451 θέσεις εργασίας

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


ΟΑΕΔ: Έρχεται 12μηνο πρόγραμμα για 10.000 προσλήψεις ανέργων

Το πρόγραμμα για την μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση εργασίας προς τις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσλάβουν ανέργους για έως και 15 μήνες, αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη και την Δευτέρα ο ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα σε πρώτη φάση θα υλοποιηθεί πιλοτικά και για ένα αριθμό 10.0000 ανέργων εγγεγραμμένους του ΟΑΕΔ.


ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 404 μόνιμους σε δικαστήρια

Aνοιξε σήμερα 20 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτησης του ΑΣΕΠ για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση στην προκήρυξη 1Κ/2017 για 404 θέσεις μόνιμου προσωπικου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του κλαδου ΠΕ γραμματέων στο υπουργείο δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δικαστηρια και δικαστικες υπηρεσιες της χωρας).


ΑΣΕΠ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικούπροσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).


Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στα «ΚΕΠ» Δανειοληπτών – Το χρονοδιάγραμμα δημιουργίας των ΚΕΥΔ

Μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις στα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου ενώ έκανε γνωστό και το χρονοδιάγραμμα της μετεξέλιξης και ανάπτυξης των κέντρων μετά την πρώτη εφαρμογή των γραφείων ενημέρωσης (ΓΕΥΔ).


949 προσλήψεις εποχικού προσωπικού Φύλαξης-Καθαριότητας (προκηρύξεις)

Έχουν αρχίσει να «τρέχουν» αρκετές προκηρύξεις για προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλης της χώρας.


Ξεκινούν οι διαδικασίες για τις 3.000 προσλήψεις στα «Ιατρεία της γειτονιάς»

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία και στελέχωση 239 «ιατρείων της γειτονιάς». Με τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Υγείας, προβλέπεται η συγκρότηση «Τοπικών Ομάδων Υγείας» (ΤΟΜΥ), οι οποίες θα παρέχουν εξωνοσοκομειακή (πρωτοβάθμια) φροντίδα.


Προσλήψεις με οκτάμηνα σε δήμους ενόψει αντιπυρικής περιόδου χωρίς περιορισμούς

Χωρίς περιορισμούς και εγκρίσεις από το προβλεπόμενη Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 θα μπορούν να γίνουν φέτος οι προσλήψεις συμβασιούχων για την αντιπυρική περίοδο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών το φετινό καλοκαίρι.


Σε 200 προσλήψεις προχωρά η ΕΡΤ εντός Απριλίου

Με στόχο την μείωση του κόστους και την ορθή λειτουργία του φορέα μπαίνει τέλος στις εργολαβίες στην ΕΡΤ. Συνολικά 500 ως 600 εργαζόμενοι εργάζονται σήμερα στην ΕΡΤ μέσω εταιρειών.


49 προσλήψεις γιατρών στο Βόρειο Αιγαίο

Την προκήρυξη 49 κενών θέσεων στα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΠΕΔΥ, πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και ειδικά περιφερειακά ιατρεία στο βόρειο Αιγαίο προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα προκήρυξε 33 θέσεις για το νομό Λέσβου, 6 για το νομό Χίου και 10 για το νομό Σάμου.


13 Προσλήψεις στο Δήμο Νέστου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 17/3/2017 έως την 28/3/2017 στο Γραφείο Προσωπικού, τις ώρες 7:00 π.μ.- 15:00 μ.μ


14 θέσεις εργασίας στον δήμο Λοκρών

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού και των αναγκών της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λοκρών, που εδρεύει στην Αταλάντη Φθιώτιδας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων


2 Προσλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Πρόσληψη ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» της πράξης «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας – Γ1 Φάση» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης έως 11.05.2017.


Θέση εργασίας στο Δήμο Περιστερίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Περιστερίου, που εδρεύει στο Περιστέρι του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων


Εγκρίθηκαν 45 προσλήψεις στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

O Δήμος Ηρακλείου Κρήτης εγκρίνει την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών έτους 2017 και ειδικότερα στο Τμήμα Μελετών & Συντήρησης Πρασίνου και στη Διεύθυνση Συντήρησης & Αυτεπιστασίας, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ως εξής


Θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» της πράξης «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας – Γ1 Φάση» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης έως 11.05.2017.


1 θέση εργασίας για Φύλακα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της 2 Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας, που εδρεύει στο Αργοστόλι – Κεφαλονιάς, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων


7 προσλήψεις Φυλάκων στην εφορεία αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά ( 7 ) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα – τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων


9 υδρονομείς στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει οτι πρόκειται να προσλάβει εννιά (9) υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο από 1-5- 2017 έως 31-10-2017 για τις παρακάτω Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες.


Προσλήψεις υδρονομέων στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας

Ο Δήμος καλει όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα 20.03.2017 έως και την Παρασκευή 24.03.2017 στο Γραφείο Προσωπικού στο Δίστομο (υπεύθυνη κα Καρβούνη), στο ΚΕΠ Αράχωβας ( τηλ. : 2267350205 ) και στο τοπικό γραφείο Αντίκυρας (κ. Ντόσκα τηλ. :2267041474) τις ώρες 08:00 – 15:00.


ΔΕΗ: Προσλήψεις στη ∆ιεύθυνση Παραγωγής Νησιών

Η ∆ιεύθυνση Παραγωγής Νησιών, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου α- νειδίκευτου προσωπικού (εργατών), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερο- μίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν, δύο (2) άτομα στον Τομέα Ανθρώπινου ∆υναμικού και ∆ιοικητικής Μέριμνας για την κάλυψη αναγκών τόσο του Τομέα όσο και του κυλικείου της ∆ΠΑΝ.


ΔΕΗ: Προσλήψεις στη Λέσβο

Ο ΑΣΠ ΛΕΣΒΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτες) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια) συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της μονάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5.681 προσλήψεις στο Δημόσιο, ΑΣΕΠ, φορείς, μουσεία & 10.000 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ

Τα Hondos Center αναζητούν: Αισθητικούς / Πωλήτριες / Ταμίες

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ζητείται σε σούπερ μάρκετ MARKET IN

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Ενεργοί Άνεργοι: συνέλευση και αίτημα το επίδομα ανεργίας του Πάσχα

Εργασία στη Θεσσαλονίκη – Επιλογές από Ίντερνετ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για τα καταστήματα PUBLIC (20-3)

ΑΤΟΜΑ ζητά η MetLife στη Θεσσαλονίκη

ΟΑΕΔ: Οι Προσωρινοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. Ενστάσεις έως 23-3

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Δεκάδες ευκαιρίες

185 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα (20-03-2017)

ΕΡΓΑΣΙΑ σε Αθήνα και Αττική. ΒΡΕΙΤΕ όλες τις Αγγελίες Εργασίας ΕΔΩ

ΟΛΕΣ οι θέσεις εργασίας στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα καταστήματα της JYSK σε διάφορες περιοχές

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ προσλαμβάνει η Vivechrom για καταστήματά της σε 2 πόλεις

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (20-3)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ προσλαμβάνει η αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Rococo

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ζητείται από τα super market Αγορά Natali στη Θεσσαλονίκη

Προσωπικό και διανομείς για καταστήματα της Domino’s Pizza

Πανελλαδικές εξετάσεις: Σε ποιες σχολές αναμένεται να εκτοξευτούν οι βάσεις

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ διαφόρων ειδικοτήτων ζητά Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Πάτρα

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ απο ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (20-3)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ από την GAP για καταστήματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ:

[neuvoo_jobroll]

Βρείτε εργασία και ειδήσεις στον Νομό/Περιφέρεια που σας ενδιαφέρει

Παρακάτω έχουμε τις Περιφερειακές ενότητες όπου εντάσσονται οι δήμοι και οι πόλεις που σας ενδιαφέρουν για να δείτε ό,τι νεώτερο έχει βρει για εσάς το ageliesergasias.gr. Αγγελίες εργασίας, ειδήσεις, προσλήψεις στο Δημόσιο κα.

Μη ξεχνάτε να βάλετε τη σελίδα στους σελιδοδείκτες σας για να βλέπετε τακτικά ό,τι νεώτερο υπάρχει.

Πατήστε πάνω στα μπλε γράμματα-συνδέσμους, παρακάτω

ΑΤΤΙΚΗ (όλες οι περιφερειακές ενότητες)


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  (Περιφέρειες)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ (Περιφέρειες)

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Περιφέρειες)

ΗΠΕΙΡΟΣ (Περιφέρειες)

ΘΕΣΣΑΛΙΑ (Περιφέρειες)

ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ (Περιφέρειες)

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Περιφέρειες)

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (Περιφέρειες)

ΚΡΗΤΗ (Περιφέρειες)

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Περιφέρειες)

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Περιφέρειες)