Προσλήψεις στο Δημόσιο που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Συνοπτικά:

ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 1Κ /2017) – Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της Χώρας): Πρόσληψη 404 ατόμων

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με την υπ. αριθ. 1Κ/2017 Προκήρυξή του (ΦΕΚ 10/Γ’/03-03-2017), ανακοινώνει την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας τακτικού προσωπικού στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της Χώρας), συνολικά τετρακοσίων τεσσάρων (404) ατόμων, ως εξής:

404 ΠΕ Γραμματέων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Eπίσης, μπορούν να αποστείλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στην παρακάτω διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη

1Κ/2017

Τ.Θ. 14 308

Τ.Κ. 115 10, Αθήνα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 20-03-2017 έως και 03-04-2017.

ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 3Κ/2017)- Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.): Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Προκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.), ως κατωτέρω:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δέκα επτά (17) θέσεις.

Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Λοιπών Ειδικοτήτων (ειδ. Φυσικών), ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής (Software), ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Πληροφορικής (ειδ. Επιστήμης Η/Υ), ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί και ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί ή Τοπογράφοι Μηχανικοί.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), οκτώ (8) θέσεις.

Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών), ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχειοθετών) και ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι δύο (22 ) θέσεις.

Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Κλειδούχοι και ΔΕ Σταθμάρχες.

Δ΄ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), μία θέση (1) θέση.

Κλάδου/Ειδικότητας: ΥΕ Εργατών.

Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 15ης Μαΐου 2017, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Εκτελεστικός Οργανισμός Έρευνας Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ERCEA): Πρόσληψη Εθνικών Εμπειρογνωμόνων

Ο Εκτελεστικός Οργανισμός Έρευνας Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ERCEA), σύμφωνα με το Α.Π. 1037/16-02-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), με την από 15-02-2017 επιστολή του ανακοινώνει την υπό στοιχεία ERCEA/SNE/143/2017 πρόσληψη ατόμων στις θέσεις Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στον ανωτέρω Οργανισμό.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα, κατά την προκήρυξη, έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε. : admin@rp-grece.be , το αργότερο έως τις 21-03-2017.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 24-03-2017

(12.00 τοπική ώρα Βρυξελλών), (τελική προθεσμία).

Τ.Ε.Ι. Δυτικής ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας, Επικοινωνίας, Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων (Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.), της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.),του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δ. Ελλάδας, που εδρεύει στον Πύργο της Π.Ε. Ηλείας, της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, σύμφωνα με τη αναλυτική προκήρυξη αριθ. (6540/28-02-2017), ανακοινώνει την πρόσληψη τακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) ενός (1) ατόμου, στη θέση Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Στρατηγική Ανάπτυξης και Λειτουργίας Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σε θέσεις εκλογής ή εξέλιξης με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά (ΥΑ Φ.122.1/6/14241/Ζ2/31-01-2017), αφού αυτοί έχουν προηγουμένως εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ).

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ» 00002279341.

Πληροφορίες στο τηλ.: 26210 20890, (Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας, Επικοινωνίας, Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων της Σ.Δ.Ο., του Τ.Ε.Ι. Δ. Ελλάδας).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 15-03-2017 έως και 18-04-2017.

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών, που εδρεύει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki) της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με το Δήμο Θεσσαλονίκης (στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών) κατά το μέρος των αρμοδιοτήτων που αφορούν στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως και 31-12-2017, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Νεάπολης –Συκεών, Γραφείο Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Μέριμνας, Ι. Μιχαήλ 1 & Στρατηγού Σαράφη γωνία, Τ.Κ. 566 25, Συκιές, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στα τηλ.: 2313 329.538, 2313 329.585, 2313 329.596.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-03-2017 έως και 17-03-2017.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/ΕΛΚΕ(Α.Π.Θ).: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου MAESTRALE «Θαλάσσιες ενεργειακές στρατηγικές για τοπικές επιχειρήσεις», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο την κ. Ανδρεάδου Τατιανή, Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως και 31-12-2017, σε ένα (1) άτομο με αντικείμενο έργου τα εξής:

• Αναζήτηση και καταγραφή των εθνικών υπαρχόντων νομοθετικών πλαισίων, των κανονισμών και περιορισμών που υφίστανται σχετικά με τη δημιουργία Θαλάσσιων ενεργειακών κατασκευών.

• Αναζήτηση και καταγραφή του εθνικού πλαισίου χρηματοδότησης Θαλάσσιων ενεργειακών κατασκευών- πάρκων με βάση την Εθνική Στρατηγική Θαλάσσιας Ανάπτυξης και των κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών τάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

• Συγκριτική ανάλυση των παραπάνω περιγραφόμενων ευρημάτων με τα γενικότερα νομοθετικά πλαίσια και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στις υπόλοιπες εταίρους χώρες της ΕΕ.

• Ψηφιακή τοποθέτηση σε χάρτες των υπαρχόντων παραδειγμάτων Θαλάσσιων ενεργειακών κατασκευών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και επεξεργασία των ψηφιακών χαρτών.

• Ψηφιακή τοποθέτηση σε χάρτες των υπαρχόντων εθνικών χωροταξικών νομοθετικών πλαισίων και επεξεργασία των ψηφιακών χαρτών.

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των πακέτων εργασίας του έργου: WP3 Έρευνα (Studying).

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας (από όπου και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου) στην ταχ. διεύθυνση:

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Κτίριο ΚΕΔΕΑ), 1ος όροφος, Γραφείο 104, 3ης Σεπτεμβρίου-Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ 546 36, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στα τηλ.: 2310 995527 και 2310 995526.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 17-03-2017

(10.00π.μ.-14.00μ.μ.).

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου/Α.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ.: Πρόσληψη εκτάκτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2016-2017, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. και ωριαία αντιμισθία, Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, ανά ειδικότητα και ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν, ως εξής:

Εργαστηριακός Συνεργάτης: Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων κατόχους πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης,

1 άτομο ειδικότητας Χημικού Μηχανικού και ελλείψει αυτού Χημικού, για το μάθημα Τεχνουργεία – Εργαστήρια.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην πρόσληψη του προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ, χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην ταχ. διεύθυνση:

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Παραλία Ασπροπύργου, Τ.Κ. 193 00, Ασπρόπυργος.

(Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, συμπλήρωση της αίτησης. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση της αίτησής του, οφείλει να υποβάλει νέα αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας.

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 5575986 και 210 5574171-3, εσωτερικό 105 (αρμόδιοι οι Αρχικελευστής κ. Λ.Σ. ΡΟΖΗΣ Αντώνιος και Επικελευστής κ. Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Άννα)

(Όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 16-03-2017.

Δήμος Γρεβενών: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Δήμος Γρεβενών, που εδρεύει στα Γρεβενά της Π.Ε. Γρεβενών, της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση της Πράξης “ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2014-2020, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ (ΕΚΤ)», στο Δήμο, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Κοινωνικός Λειτουργός, για τη στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας Δ. Γρεβενών, Γρεβενά.

1ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός, για τη στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας Δ. Γρεβενών, Γρεβενά.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Γρεβενών, Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ. 511 00, Γρεβενά,

(υπόψιν κ. Δημητρίου Βάιου).

Πληροφορίες στο τηλ.: 24623 50868.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-03-2017 έως και 17-03-2017.

Δήμος Νέας Προποντίδας: Πρόσληψη 20 ατόμων

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά της Π.Ε. Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, με την υπ. αριθ. 6/2017 Απόφαση του Δ.Σ., ανακοινώνει την πρόσληψη για την αρδευτική περίοδο διάρκειας από 15-03-2017 έως και 14-11-2017, συνολικά είκοσι (20) ατόμων, ως Υδρονομείς και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3 Υδρονομείς, για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο)

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο)

1 Υδρονομέας , για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο)

2 Υδρονομείς, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο)

1 Υδρονομέας για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου)

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ζωγράφου (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου)

2 Υδρονομείς, για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο)

1Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Πλαγίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).

1Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πετραλώνων (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση 6 μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).

1 Υδρονομέας, για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντος (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Νέας Προποντίδας, Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων, Βιθυνίας 2, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική, (υπόψιν κ. Δαλαμπίρα Κωνσταντίνου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 23730 25887 και 23730 25533, φαξ: 2373 65037.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07-03-2017 έως και 15-03-2017,

(08.00π.μ. – 15.00μ.μ.).

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, που εδρεύει στην Αργυρούπολη της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση της Πράξης «Σύσταση και λειτουργία “Κέντρου Κοινότητας” Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09), στο Δήμο ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Ψυχολόγων, για τη στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας», Αργυρούπολη

2ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για τη στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας», Αργυρούπολη.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Κύπρου 68, Τ.Κ. 164 52, Αργυρούπολη, (υπόψη κας Κρεντήρα Δ. και κας Πέππα Ε.).

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 2018744 και 213 2018709.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-03-2017 έως και 17-03-2017.

(8.00π.μ.-15.00μ.μ.).

Πανεπιστήμιο Αιγαίου/Ε.Λ.Ε.: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη της Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Πρόγραμμα Ένταξης Φοιτητών και Αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας», που χρηματοδοτείται από ιδιωτικούς πόρους, ανακοινώνει την σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου, διάρκειας έως 12 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ανάλογα με τις ανάγκες του έργου στη Χίο της Π.Ε. Χίου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σφραγισμένο φάκελο πρότασης με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Πρόγραμμα Ένταξης Φοιτητών και Αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας» (αριθμός πρωτοκόλλου ΕΛΕ_2017_1016),

Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης – Γραμματεία ΕΛΕ, Γραφείο ΙΣ 2.18,

Λόφος Πανεπιστημίου, Κτίριο Διοίκησης, Τ.Κ. 811 00, Μυτιλήνη.

(Τηλ. : 22510 36700).

Πληροφορίες στο τηλ.: 22710 35112, e-mail: a.kourasani@ba.aegean.gr

(αρμόδια κ. Ηρώ Κουρασάνη)

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 22-03-2017 (15.00μ.μ.).

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Πρόσληψη 9 ατόμων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, που εδρεύει στα Ιωάννινα της Π.Ε. Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 30-06-2017, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, συνολικά εννέα (9) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Ομάδας Α, Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης

1ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού με εξειδίκευση στη διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή άλλους πόρους,

ΕΦ.Α. Ιωαννίνων

2ΔΕ Εργατοτεχνίτες, Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης

2ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες, Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Γραμματεία, Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, Τ.Κ. 452 21, Ιωάννινα, (υπόψιν κ. Ν. Κυραμάριου ή κ. Α. Κάλιοση).

Πληροφορίες στα τηλ.: 26510 01051 και 26510 01053.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-03-2017 έως και 14-03-2017.

Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών: «Ο Άγιος Σάββας»: Πρόσληψη 99 ατόμων

Το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών: «Ο Άγιος Σάββας» της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2018, συνολικά ενενήντα εννέα (99) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

84ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας (Καθαριστών-τριών), τα 39 άτομα θα απασχοληθούν με 7ωρη απασχόληση ή 154 ώρες μηνιαίως και τα υπόλοιπα 45 άτομα με 6ωρη απασχόληση ή 120 ώρες μηνιαίως, Γ.Α.Ο.Ν.Α., Αθήνα

15ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας (Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας), με 7ωρη απασχόληση ή 154 ώρες μηνιαίως, Γ.Α.Ο.Ν.Α., Αθήνα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας», Τμήμα Προσωπικού, Λ. Αλεξάνδρας 171, Τ.Κ. 115 22, Αθήνα, (υπόψη κ. Αλεξόπουλου Θεόδωρου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 6409129, 210 6409520, 210 6409363 και 210 6409640.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 10-03-2017 έως και 20-03-2017.

Ι.Τ.Υ.Ε. «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ WEB DEVELOPER/GRAPHIC DESIGNER

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», που εδρεύει στην Πάτρα της Π.Ε. Αχαΐας, της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

“S.A.M.E.WORLD– SUSTAINABILITY.AWARENESS.MOBILIZATION.ENVIRONMENT in the Global Education for EYD 2015”, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος EuropeAid 2014 “NON-STATE ACTORS AND LOCAL AUTHORITIES IN DEVELOPMENT” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (κωδικός έργου: DCI-NSA-ED 2014/338-120), ανακοινώνει την ανάθεση με σύμβαση μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τη λήξη του έργου, δηλαδή έως 11/01/2018, με δυνατότητα ανανέωσης χωρίς να ξεπερνά την ημερομηνία παράδοσης των παραδοτέων, σύμφωνα με το εγκεκριμένο τεχνικό δελτίο έργου, όπως ισχύει, σε ένα (1) άτομο, που θα εργαστεί αυτοπροσώπως στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ στην Αθήνα και θα έχει την υποχρέωση καθημερινής παρουσίας στα γραφεία του ΙΤΥΕ (πρωινές ώρες, στο πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας του οργανισμού), ως εξής:

K1 WEB DEVELOPER/GRAPHIC DESIGNER (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Κ1 – ΑΡΙΘΜΟΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

K1.1 Σύντομη Περιγραφή Αντικειμένου

Ο/Η συνεργάτης θα ενταχθεί στην ομάδα του έργου που υλοποιεί κατά το τμήμα που αφορά στα παραδοτέα των εξής δράσεων:

Δ3: Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση

Ανάλογα με τον χρονοπρογραμματισμό του έργου, την εξειδίκευση και την εμπειρία του/της συνεργάτη, το αντικείμενο της υπό σύναψη σύμβασης θα εξειδικευτεί στο πλαίσιο του παρακάτω αντικειμένου:

1. Βελτίωση και επέκταση της λειτουργικότητας της online πλατφόρμας του

Παρατηρητηρίου κατά της Περιβαλλοντικής Αδικίας του έργου SAME WORLD και

υποστήριξη της λειτουργίας της.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης, που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου – Προκηρύξεις Θέσεων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π201_06-03-2017).

Η δυνατότητα υποβολής πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης, προϋποθέτει την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο σύστημα και την ηλεκτρονική καταχώρηση των δικαιολογητικών του. Στο Σύστημα Υποβολής Προτάσεων Σύναψης Σύμβασης aitisi.cti.gr και ειδικότερα στο σύνδεσμο ΧΡΗΣΤΗΣ / Εγγραφή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες τόσο για τη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα, τη διαδικασία καταχώρησης των δικαιολογητικών καθώς και τη διαδικασία υποβολής της πρότασης.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν υποχρέωση αποστολής των δικαιολογητικών τους με το ταχυδρομείο. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ως άνω αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης. Επισημαίνεται ότι η απλή ηλεκτρονική καταχώριση των δικαιολογητικών στο σύστημα υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης χωρίς τη διασύνδεση τους με τη παρούσα πρόσκληση δεν θεωρείται υποβολή πρότασης και δεν θα ληφθεί υπόψη.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» μπορείτε να βρείτε στο http://www.cti.gr .

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προτάσεων και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Αδαμοπούλου Αγγελική, e-mail: ada@cti.gr

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 20-03-2017.

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Τομέα Ζωγραφικής, της Σχολής Καλών Τεχνών, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1300/Γ’/19-12-2016, (Αριθ. Πρωτ. Προκήρυξης: 3561/28-09-2016), ανακοινώνει την πρόσληψη Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) ενός (1) ατόμου, στη θέση Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Ζωγραφική».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 2 μηνών από την ημερομηνία εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο τύπο.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ» 00002264323.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 24-04-2017.

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Τομέα Ζωγραφικής, της Σχολής Καλών Τεχνών, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το ΦΕΚ 89/Γ’/02-02-2017, (Αριθ. Πρωτ. Προκήρυξης: 4090/21-10-2016), ανακοινώνει την πρόσληψη Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) ενός (1) ατόμου, στη θέση Καθηγητή Α’ Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Ζωγραφική».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 2 μηνών από την ημερομηνία εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο τύπο.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ» ΑΡΡ 882.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 08-05-2017.

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδα: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή και Παράρτημα ΡΟΜΑ) Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020» με Άξονα Προτεραιότητας 09 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, που εδρεύει στην Αρτέμιδα Αττικής,

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής, Τ.Κ. 190 04, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου υπόψη κ. κ. Δ. Μπούρδη & Σπ. Τρουμπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2132007366 & 2132007367 αντίστοιχα).

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΕΙΖΩ1Χ-0ΡΙ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/ΕΛΚΕ ΑΠΘ: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εναλλακτικές στρατηγικές για την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού με την ταυτόχρονη προαγωγή της ταυτότητας της Μεσογείου – ALTER ECO», που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, καθηγητή του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ προτίθεται να αναθέσει σε τρία (3) άτομα για συνολικό διάστημα έως τις 30.04.2019, ημερομηνία λήξης του έργου και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 115.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής, με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Το έργο στοχεύει στην ενδυνάμωση των πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού προβάλλοντας τη Μεσογειακή ταυτότητα, μέσω του σχεδιασμού και υλοποίησης εναλλακτικών τουριστικών στρατηγικών σε έξι (6) περιοχές – πιλότους των πόλεων που συμμετέχουν στοεταιρικό σχήμα του έργου. Οι στρατηγικές θα αναπτυχθούν με τη συνεργασία τοπικών αρχών και λοιπών εμπλεκομένων σε κάθε περιοχή – πιλότο με απώτερο σκοπό την εισαγωγή ενός ολιστικού, ρεαλιστικού μοντέλου τουριστικών στρατηγικών σε αστικό και περιφερειακό επίπεδο, που θα μπορεί να μεταφερθεί και να υιοθετηθεί στο Μεσογειακό χώρο. Τα αποτελέσματα του έργου αναμένεται να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τη λήψη αποφάσεων προς την κατεύθυνση της πιο ολοκληρωμένης διακυβέρνησης και διαχείρισης του τουρισμού στις πόλεις της Μεσογείου, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στο καλύτερο συντονισμό των δράσεων μεταξύ των εμπλεκομένων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

ΠΕ Μηχανολόγος Μηχανικός / 1 άτομο / έως 62.500,00 € / έως 30.04.2019

Διδάκτορας Μηχανολόγος Μηχανικός / 1 άτομο / έως 3.000,00 € / έως 30.04.2017

ΠΕ Χημικός Μηχανικός / 1 άτομο / έως 49.500,00 € / έως 30.04.2019

Υποβολή και προθεσμία υποβολής προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής (Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, Κτίριο Δ’, 8ος όροφος, τκ 54124), έως τις 20/03/2017 και ώρα 14:00 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 995968.

Η αξιολόγηση των υποβαλλόμενων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης.

Ο υποψήφιος έχει υποχρέωση να ενημερώνεται για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών https://www.rc.auth.gr/JobPosition/List (από όπου προκύπτει και ο ΑΔΑ της σχετικής απόφασης αποδοχής αποτελεσμάτων).

Πανεπιστήμιο Κρήτης/ΕΛΠΚ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 4626 και τίτλο «Κοινωνική σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016» (εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο χρηματοδοτείται από Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» που Συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) με τίτλο «ΑΠΟΚΕΝΤΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016» ενδιαφέρεται να συνάψει μια (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου υπό τους κάτωθι όρους:

Αντικείμενο έργου: Συμμετοχή στην οργάνωση και υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης σε θέματα διατροφής

Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου έργου ή/και περιγραφή παραδοτέων:

– Σύνταξη εκθέσεων οργάνωσης και προόδου του προγράμματος

– Προετοιμασία και υλοποίηση ημερίδων με θέμα την ενημέρωση σε θέματα διατροφής

– Προετοιμασία σύνταξης φυλλαδίου για θέματα υγιεινής διατροφής

– Συγκέντρωση και αποστολή συμπερασμάτων, απολογιστικών και ποσοτικών στοιχείων

Αμοιβή αναδόχου: Καθαρό ποσό: 8.064,51€, ΦΠΑ: 1.935,49€, Σύνολο10.000,00€

Διάρκεια σύμβασης: 9 μήνες

Τόπος εκτέλεσης έργου: Ηράκλειο

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Απρίλιος 2017

Υποβολή και προθεσμία υποβολής προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση thomakis@uoc.gr μέχρι και τις 23-03-2017 (ώρα 14:00).

Κάθε πρόταση πρέπει να περιλαμβάνει:

-Διαβιβαστικό, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο (προσοχή να αποσταλεί σε ψηφιοποιημένη μορφή, ώστε να φέρει την πρωτότυπη υπογραφή του ενδιαφερομένου).

-Βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερομένου, υπογεγραμμένο σε όλες τις σελίδες, οι οποίες πρέπει να έχουν συνεχόμενη αρίθμηση.

-Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα του (τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, συστατικές επιστολές κλπ), σε ψηφιοποιημένη μορφή, τα οποία πρέπει να έχουν συνεχόμενη αρίθμηση ανά έγγραφη σελίδα.

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων, αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, κ. Ζαφείριος Θωμάκης, τηλ.: 2810393166, email: thomakis@uoc.gr Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: κα. Λήδα Χατζή, Τηλέφωνο: 2810 394603 mail: kliniki.diatrofis@med.uoc.gr

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους:

Παραθέτουμε τους διαδικτυακούς τόπους.

Π.χ.: http://www.uoc.gr

http://www.elke.uoc.gr

http://www.dasta.uoc.gr/career/ και διέπεται από τους κανόνες του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΠΚ: http://www.elke.uoc.gr/management/files/OXE2012_last.pdf και του Οδηγού Σύναψης Μισθώσεων Έργου του ΕΛΠΚ: http://www.elke.uoc.gr/management/files/Οδηγός_Σύναψης_Μισθώσεων_Έργου_Τρ έχων.pdf

Οργανισµός Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας ∆ήµου Κέρκυρας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ανακοινώνει Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά Ενός (01) ατόµου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» του Οργανισµού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας ∆ήµου Κέρκυρας που εδρεύει στην πόλη της Κέρκυρας.

.Ε. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Επί ωροµισθία

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλοχαιρέτου 3 Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στον: Οργανισµό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας ∆ήµου Κέρκυρας, υπόψιν κας Γεωργίας Πηλού (τηλ. επικοινωνίας: 2661081873, 2661022989 ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΙΤΥΕ «Διόφαντος»: Πρόσληψη 1 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: Προσαρμογή και Επεξεργασία Ψηφιακού Υλικού Σχολικών Βιβλίων για Μαθητές με Αμβλυωπία που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου το ακόλουθο αντικείμενο έργου:

• Έλεγχος αντιπαραβολής πρωτογενούς ψηφιακού υλικού (προσαρμοσμένη ψηφιακή μακέτα ή αρχείο .epub) καθώς έλεγχος εμφάνισης και λειτουργίας ebook, εντοπισμός αποκλίσεων, επισήμανση διορθώσεων, τελικό στάδιο ελέγχου και έγκριση υλικού.

• Διοικητική & διαχειριστική υποστήριξη πλατφόρμας διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου (καταχώρηση – ανάρτηση & διαχείριση ψηφιακού υλικού & μεταδεδομένων, διαχείριση εκδόσεων και διαχείριση χρηστών ψηφιακού υλικού)

• Διαχείριση συμβάσεων αναδόχων εκτύπωσης ψηφιακού περιεχομένου (παραλαβή – έλεγχο & καταχώρηση παραστατικών από αναδόχους εκτύπωσης ψηφιακού υλικού, έλεγχος συμβάσεων & οικονομική παρακολούθηση αναδόχων εκτύπωσης)

Υποβολή και προθεσμία υποβολής προτάσεων συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλούνται να υποβάλουν την πρόταση τους, μέχρι την 22/03/2017.

Οι προτάσεις προς σύναψη σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου – Προκηρύξεις Θέσεων /ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π217 08-03-2017).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Προκήρυξη θέσης Δ/ντή

Προκηρύσσουμε Τη θέση του Διευθυντή / ντριας του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας και καλούμε τους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, να υποβάλλουν τις αιτήσεις με τα νόμιμα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 08/03/2017 μέχρι και την Παρασκευή 10/03/2017 και ώρα 13:00, προκειμένου να καταρτιστούν αξιολογικοί πίνακες.

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ: Σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ενός Καλλιτεχνικού ∆ιευθυντή – Σκηνοθέτη

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο µε την ειδικότητα του Καλλιτεχνικού ∆ιευθυντή – Σκηνοθέτη για την κάλυψη αναγκών του ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. που αποτελεί τµήµα της ∆ιεύθυνσης Πολιτισµού του ∆ηµοτικού Οργανισµού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισµού και Πολιτισµού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία του ∆ηµοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) µήνες.

Καλλιτεχνικός ∆ιευθυντής –Σκηνοθέτης 12 µήνες 1

Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης, (και συγκεκριµένα από 10/3/2017 έως και 20/3/2017 ώρες 09.00π.µ. – 13.00µ.µ.) .

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠ∆∆ ∆ήµου Βόλου «∆ηµοτικός Οργανισµός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισµού και Πολιτισµού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.» Ταχ. ∆/νση Καραµπατζάκη µε Αναπαύσεως Τ.Κ 38446, Βόλος, απευθύνοντάς την στην ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών/Οικονοµικών Υπηρεσιών, Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού (τηλ. επικοινωνίας: 2421091191),

Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ: Πρόσληψη 9 ατόμων

Στα πλαίσια της εθνικής συγχρηματοδότησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Matching Funds), το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ προκηρύσσει 9 θέσεις βίο-επιστημόνων με σύμβαση ορισμένου χρόνου για διάρκεια τριών μηνών, όπως παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

1 201702AV_MF1 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Παθοφυσιολογία χρόνιων φλεγμονωδών ασθενειών σε in vivo ζωϊκά πρότυπα

2 201702AV_MF2 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Διερεύνηση του ρόλου ρυθμιστικών παραγόντων σε χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις/καρκίνο

3 201702KD_MF3 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Φαινοτυπική και μοριακή ανάλυση διαγονιδιακών συστημάτων, βιολογία του RNA

4 201702KD_MF4 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος BSc Μελέτη διασύνδεσης μονοπατιών σηματοδότησης και ριβονουκλεοπρωτεϊνών κατά την φλεγμονώδη απόκριση

5 201702KV_MF5 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Aνάλυση κυτταρικής μετακίνησης με έμφαση σε τεχνικές μοριακής απεικόνισης

6 201702KV_MF6 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Ανάλυση κυτταρικών λειτουργιών με τεχνικές υψηλής απόδοσης

7 201702SM_MF7 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Διερεύνηση μηχανισμών παθοβιολογίας στη Δροσόφιλα 8 201702SM_MF8 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος MSc Μηχανισμοί εξοικείωσης στη Δροσόφιλα

9 201702KG_MF8 Βιοεπιστήμονας, κάτοχος PhD Ανάλυση μοριακών και κυτταρικών μηχανισμών παθογένεσησ χρόνιων φλεγμονωδών/νευροεκφυλιστικών ασθενειών σε ζωϊκά πρότυπα.

Υποβολή και προθεσμία υποβολής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: tzoli@fleming.gr Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικό θέσης: ….» (όπως αυτός αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα αντιστοίχως). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο +30 210 96 56 310 (εσωτερικό 170) ή στο email: secretariat@fleming.gr.

Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ προκηρύσσει μία (1) θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή (PhD), στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου “The role ofmesenchymal cells in IBD pathogenesis: focus on mechanisms underlying villousblunting/atrophy”, το οποίο χρηματοδοτείται από το European Crohns and ColitisOrganization, διάρκειας ενός έτους. Η σύμβαση θα είναι ορισμένου χρόνου ή έργου τρίμηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης. Αντικείμενο Ο σκοπός του έργου είναι η αποσαφήνιση των κυτταρο-ειδικών μοριακών μηχανισμών που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση της αποπλάτυνσης των λαχνών του εντέρου σε χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις. Ο επιτυχών υποψήφιος για τη θέση του μεταδιδακτορικού ερευνητή θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία σε σύγχρονες τεχνικές μοριακής και κυτταρικής βιολογίας και στον χειρισμό πειραματοζώων, ενώ εμπειρία με ζωικά μοντέλα φλεγμονής του εντέρου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.fleming.gr/research/immunology/koliaraki-lab

Απαιτούμενα προσόντα:

 Πτυχίο ΑΕΙ Βιολογίας ή συναφών αντικειμένων

 Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε σχετικό αντικείμενο

 Δημοσιεύσεις υψηλού δείκτη απήχησης σε διεθνή περιοδικά ως πρώτος συγγραφέας

 Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Συνεκτιμώμενα προσόντα:

 Εμπειρία σε τεχνικές μοριακής και κυτταρικής βιολογίας, βιοχημείας ή ανοσολογίας

 Εμπειρία στο χαρακτηρισμό ζωικών μοντέλων ασθενειών του ανθρώπου, και κατά προτίμηση σε ζωικά μοντέλα φλεγμονής του εντέρου

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

• Σύντομη έκθεση ενδιαφερόντων (να μην ξεπερνάει τη μία σελίδα )

• Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

• Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίων)

• Ονόματα τουλάχιστον δύο ατόμων που μπορούν να δώσουν συστατικές επιστολές

• Αναφορά στον κωδικό θέσης για τον οποίο υποβάλλεται η αίτηση Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι την 20 Μαρτίου 2017 στο Γραφείο Προσωπικού, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: tzoli@fleming.gr Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικό θέσης ECCO-VK1». Αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δεν θα ληφθούν υπόψη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο της θέσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 – 9656310 (εσωτερικό 206) ή στο email: koliaraki@fleming.gr

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ): Πρόσληψη 1 άτομο

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου MAESTRALE «Θαλάσσιες ενεργειακές στρατηγικές για τοπικές επιχειρήσεις», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την κα. Ανδρεάδου Τατιανή, Καθηγήτρια του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα έως τις 30/09/2019 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 24.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

-Αρχιτεκτονική σύνθεση – σχεδιασμός πρακτικής και λειτουργικής μορφής (Product Design) και μελέτη κατασκευαστικής υλοποίησης έξυπνων ενεργειακών κατασκευών σε παραθαλάσσιες περιοχές.

-Σχεδιασμός και μελέτη κατασκευαστικής υλοποίησης αντικειμένων (Product Design) προώθησης του έργου (πόστερς, φυλλάδια, διαφημιστικά αντικείμενα κ.λπ.)

-Υποστηρικτική εργασία στην παρακολούθηση και οργάνωση πιλοτικών προγραμμάτων, όπου προβλέπεται η συμμετοχή και συνεργασία ανώτατων και ερευνητικών ιδρυμάτων με επιχειρήσεις.

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των πακέτων εργασίας του έργου:

WP2 Eπικοινωνία έργου (Project communication)

WP3 Έρευνα (Studying)

WP4 Δοκιμή (Testing)

WP5 Μεταφορά (Transferring)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ

-Δίπλωμα Πανεπιστημίου Αρχιτέκτονα Μηχανικού.

-Τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών συναφής με σχεδιασμό προϊόντων (Product design).

-Εμπειρία συμμετοχής τουλάχιστον ενός έτους σε Εθνικά ή/και Διεθνή Ερευνητικά Προγράμματα.

-Εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά 1) με την ανάπτυξη πιλοτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή και συνεργασία ανωτάτων / ερευνητικών ιδρυμάτων με επιχειρήσεις και 2) σχετικά με αναβάθμιση παραθαλάσσιων χώρων.

-Άριστη γνώση Αγγλικών (Γ2/C2).

Υποβολή και προθεσμία υποβολής προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται έως τις 17/03/2017, στο κτίριο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Α.Π.Θ. (Κτίριο ΚΕ.Δ.Ε.Α), 3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ: 54636, 1ος όροφος, Γραφείο 104, από τις 10:00 – 14:00, όπου και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 995527 και 2310-995526.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Το Τμήμα ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μετά από απόφαση της από 56/01-03-2017 συνεδρίασης της Συνέλευσης, προκηρύσσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Πανεπιστημιακών Υποτρόφων με σύμβαση ανάθεσης έργου. Σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ν.4009/2011, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει με την παρ. 16 του αρ. 34 του Ν. 4115/2013 και με το άρθρο 95 του Ν. 4310/08-12-2014 βάσει των οποίων «Επιστήμονες αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους είτε κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος είτε υποψήφιοι διδάκτορες είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, δύναται να απασχολούνται ως Πανεπιστημιακοί Υπότροφοι, δια πράξεως του οικείου Τμήματος, για τη διεξαγωγή διδακτικού, ερευνητικού, επιστημονικού, οργανωτικού, εργαστηριακού ή κλινικού έργου, καθοριζόμενου δια της συμβάσεως». Η διάρκεια της συμβάσεως καθορίζεται μέχρι ενός ακαδημαϊκού έτους κατά περίπτωση. Δύναται αυτή να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος πρόσληψης δεν δύναται να υπερβεί τα τρία (3) ακαδημαϊκά έτη. Η απασχόληση των ανωτέρω δύναται να είναι πλήρης ή μερική.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ την αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, από 7/03/2017 μέχρι και 16/03/2017.

Πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από τη Γραμματεία του Τμήματος όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9.00-13.00).

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών: Πρόσληψη 1 καθηγητή

O Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών αποφάσισε την προκήρυξη (ανοικτή προκήρυξη) για την πλήρωση μιας (1) θέσης Καθηγητή, α΄ βαθμίδας, ως εξής:

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

μία (1) θέση Καθηγητή, α΄ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ζωγραφική».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας τους μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) και να τα κοινοποιήσουν ηλεκτρονικά στην στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο τύπο.

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων: Δευτέρα 8 Μαΐου

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη εισαγωγής φοιτητών/τριών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Α’ κύκλου «Αγγλικές και Αμερικανικές Σπουδές», 2017-2018, Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΑΠΘ

Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης (συνεδρίαση 220/2-2-2017) το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας κηρύσσει την έναρξη διαδικασιών εισαγωγής δεκατεσσάρων (14) υποψηφίων για την κατεύθυνση «Αγγλικές και Αμερικανικές Σπουδές» για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης (μονοετές).

O Εσωτερικός Κανονισμός που διέπει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, oι στόχοι, τα μαθήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την κατεύθυνση είναι διαθέσιμα στο ιστότοπο του Προγράμματος gp.enl.auth.gr .

Η παρακολούθηση στα μαθήματα είναι υποχρεωτική.

Οι αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος, στον 3ο όροφο, Κτίριο Κ. Καραθεοδωρή- Διοίκησης, καθημερινά 10:00-12:00, ή να αποσταλούν ταχυδρομικά με ημερομηνία αποστολής έως την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Την έντυπη αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή word ή pdf. Οι υποψήφιοι χρειάζεται επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εντός της προθεσμίας υποβολής στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5u-AOgUpf-75fDPzcqHKl8Opn3vNArnG8KzY_obmtSwxhdQ/viewform

Προθεσμία Υποβολής: 6 Μαρτίου-6 Ιουνίου 2017

Ημερομηνία διεξαγωγής γραπτών εισαγωγικών εξετάσεων: θα ανακοινωθεί

Ώρα και αίθουσα: θα ανακοινωθούν

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΛΟΗΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρόσληψη 13 ατόμων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη εκτάκτου ναυτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) – σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν. 3142/1955 (Α’43), όπως αυτή συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν. 3709/2008 (Α’213) καθώς και των διατάξεων της παρ. 2 περ. θ του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει – για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά που εδρεύει στον Πειραιά.

Κυβερνητών Πλοηγίδων, τρία (3) άτομα

Μηχανοδηγών Πλοηγίδων, τέσσερα (4) άτομα

Πρυμνοδετών, έξι (6) άτομα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της προκήρυξης στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΛΠΚ): ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 4696 και τίτλο «Οικονομική ανάλυση της επέκτασης εφαρμογής των συλλογικών συμβάσεων εργασίας – Economic Analysis of Collective Bargaining Extensions (CoBExt)» (εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου υπό τους κάτωθι όρους:

Αντικείμενο έργου: Συλλογή, στατιστική επεξεργασία δεδομένων συλλογικών συμβάσεων και συμμετοχή στη διαμόρφωση θεωρητικού υποδείγματος για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου έργου:

• Συλλογή δεδομένων

• Στατιστικές Αναλύσεις

• Συμβολή στη διαμόρφωση θεωρητικού υποδείγματος για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

• Επισκόπηση θεωρητικής και εφαρμοσμένης βιβλιογραφίας στο αντικείμενο του έργου

• Σύνταξη εκθέσεων προόδου της έρευνας

Αμοιβή αναδόχου: Καθαρό ποσό: 7.000,00, ΦΠΑ: 0, Σύνολο: 7.000,00

Διάρκεια σύμβασης: 9 μήνες

Τόπος εκτέλεσης έργου: Ρέθυμνο

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Απρίλιος 2017

Επισημαίνεται ότι είναι δυνατή η παράταση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης έργου, το αργότερο δε μέχρι το πέρας του προγράμματος, με αμοιβή ανάλογη της αρχικής σύμβασης. Επίσης είναι δυνατή η επέκταση του φυσικού και αντιστοίχως του οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης, εφόσον αυτή είναι συμβατή και συνακόλουθη με τα παραδοτέα της αρχικής σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν όχι προτάσεις όχι ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση calls.elke@uoc.gr μέχρι και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 (ώρα 14:00).

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο/ΕΛΚΕ: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίας υπ’ αριθμ. 348/06-12-2016 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: Εθνική Συμμετοχή για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα με τίτλο: «ATHLOS: Ageing Trajectories of Health: Longitudinal Opportunities andSynergies» με κωδικό ΚE 357, το οποίο χρηματοδοτείται από την ΓΓΕΤ, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ένα άτομο με σύμβαση με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας και των εργασιών του ανωτέρου προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητείται ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας ΠΕ Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος απαιτούνται τα εξής:

Θέση 1: Ένα (1) άτομο ΠΕ Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

• Πτυχίο ΠΕ Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ),

• Να έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε πανεπιστημιακό περιβάλλον, με έμφαση στη Λογιστική και Διαχειριστική Υποστήριξη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,

• Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση λογισμικών γραφείου (επεξεργασία κειμένου, στατιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων),

• Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση διαχείρισης λογιστικού προγράμματος και ειδικότερα Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων,

• Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,

• Να έχουν πιστοποιημένη γνώση Η/Υ,

• Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Συνεκτιμάται:

• Η γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας (επιθυμητή η Ισπανική Γλώσσα),

• Κάθε άλλο προσόν που μπορεί να συνεκτιμηθεί στην επιλογή για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή – Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα) το αργότερο μέχρι τις 27/03/2017 και ώρα 12:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο, στον ιστοχώρο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (sites.diavgeia.gov.gr/hua ) και στο site του ΕΛΚΕ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (www.elke.hua.gr).

Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την πρόσληψή τους και έως 30.06.2017, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

ΤΕ Συντηρητής αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (Ομάδα Α) με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου Μία (1) Αρχαιολογικός Χώρος Γιτάνων & Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κύπρου 68 – 461 00 Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας υπόψιν κκ. Γεωργίας Πλιάκου / Γεωργίας Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 26650.29177/8), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη ημέρα της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr ) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 13.03.2017 έως 17.03.2017).

Ελληνική Αεροπορική Εταιρεία Α.Ε: Πρόσληψη 25 ατόμων

Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής που εδρεύει στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στις ακόλουθες διευθύνσεις:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., Τ.Θ. 23, ΤΑΝΑΓΡΑ, 32009, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας: Φοίτηση 200 πτυχιούχων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την απόκτηση Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία, τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία

Το ακαδημαϊκό έτος 2017 -2018, θα γίνουν δεκτοί να φοιτήσουν στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), εως διακόσιοι (200), πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) για την απόκτηση Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στη Δημόσια Υγεία, τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις εισαγωγής ηλεκτρονικά, από 10 Μαρτίου 2017 έως και 10 Απριλίου 2017.

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, παρακαλούμε επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://esdy.classter.com/actions/admission

Οι γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από 4 – 19 Μαΐου 2017, στην ΕΣΔΥ σε ημερομηνίες και ώρες, οι οποίες θα ορισθούν και θα αναρτηθούν στην κεντρική ιστοσελίδα της ΕΣΔΥ.

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων θα πραγματοποιηθούν από 30 Μαΐου – 25 Ιουνίου 2017, στην ΕΣΔΥ σε ημερομηνίες και ώρες, οι οποίες θα αναρτηθούν στην κεντρική ιστοσελίδα της ΕΣΔΥ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΩΝ3465ΦΥΟ-Λ4Ο

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας μετά την υπ’ αριθ. Φ.16/18085/Z2/03-02-2017 (ΦΕΚ Γ’ 134/15-02-2017) ΥΑ του ΥΠΠΕΘ, έγκριση προκήρυξης, καθώς και το Π.Δ. 94/2013 (ΦΕΚ 132 τ. Α΄.) «Συγχώνευση Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου….…Συγκρότηση Σχολών Τ.Ε.Ι. Δυτ. Ελλάδας» προκηρύσσει μία (1) θέση Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) όπως παρακάτω:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΔΟ)

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Μία (1) θέση τακτικού Ε.Π. βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγική Ανάπτυξης και Λειτουργιάς Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

(αναλυτική προκήρυξη αριθ. 6540/28-02-2017) (ΑΔΑ:6Θ5Α46914Γ-ΞΦΧ )

Τα προσόντα των υποψηφίων προβλέπονται στα άρθρα 15, 16 και 17 του Ν. 1404/83, όπως αντικαταστάθηκαν και συμπληρώθηκαν με τους Ν. 2916/01, 3027/2002, 3404/2005 και 4009/2011, όπως ισχύουν.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά (ΥΑ Φ.122.1/6/14241/Ζ2/31-01-2017, ΦΕΚ Β’ 225/31-01-2017) σε θέσεις εκλογής ή εξέλιξης αφού προηγουμένως αυτοί έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ (κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: 00002279341) και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, δηλ. από 15/3/2017 μέχρι και 18/4/2017.

Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του Ιδρύματος και του Τμήματος Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων , στον ιστότοπο του Τμήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.teiwest.gr , για να λαμβάνουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Πληροφορίες δίδονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων , της ΣΔΟ, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο τηλέφωνο : 26210 20890.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 4 καθηγητών

Tο Πανεπιστήμιο Aθηνών ανακοινώνει ότι στο ΦEK 93/3-2-17 (τ.Γ΄) δημοσιεύτηκε η προκήρυξη τεσσάρων (4) θέσεων καθηγητών ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μ. Ασίας 75,Γουδή, Αθήνα 11527, τηλ. 210.7462003, 210.7462052)

ΤΟΜΕΑΣ : ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αριθ. Προκήρυξης 1617010054/28-11-16/7-11-16 ( ΑΔΑ: 76ΩΤ46ΨΖ2Ν-ΟΥΣ)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οφθαλμολογία»

ΤΟΜΕΑΣ : ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ_-ΠΑΙΔΙΟΥ

-Αριθ. Προκήρυξης 1617010056/28-11-16/7-11-16 ( ΑΔΑ: 61Φ846ΨΖ2Ν-579)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παιδιατρική»

ΤΟΜΕΑΣ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αριθ. Προκήρυξης 1617010069/28-11-16/7-11-16 (ΑΔΑ: 7Y2Χ46ΨΖ2Ν-Υ0Ρ)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νευρολογία»

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Θεμιστοκλέους 6, 10678 Αθήνα, τηλ. 210. 3688949)

ΤΟΜΕΑΣ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

Αριθ. Προκήρυξης 1617010598/30-11-16/14-11-16 (ΑΔΑ: 64ΣΚ46ΨΖ2Ν-ΑΥ5)

-Μία (1) θέση επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νεώτερη και Σύγχρονη Κοινωνική και Πολιτική Ιστορία της Ευρώπης»

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 11 – 5 – 17

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr αίτηση υποψηφιότητας καθώς και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ των προκηρύξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες της Νομικής Σχολής και της Ιατρικής Σχολής.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 8 καθηγητών

Tο Πανεπιστήμιο Aθηνών ανακοινώνει ότι στα ΦEK 85/2-2-2017 (τ.Γ΄) και ΦEK 99/7-2-2017 (τ.Γ΄) δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις οκτώ (8) θέσεων καθηγητών ως εξής:

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, 157 84, Ζωγράφου, τηλ. 210-7277317, 210-7277961) ΦEK 85/2-2-2017 (τ.Γ΄)

Τομέας Ψυχολογίας

·Αριθ.Προκήρυξης:1617006057/21-10-2016/7-10-2016 (ΑΔΑ:7ΒΛ146ΨΖ2Ν-ΞΜΑ)

-Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Συμβουλευτική Ψυχολογία»

ΦEK 99/7-2-2017 (τ.Γ΄)

Τομέας Παιδαγωγικής

·Αριθ. Προκήρυξης:1617010191/29-11-2016/21-11-2016 (ΑΔΑ:Ω1Α046ΨΖ2Ν-1ΩΝ)

-Μία (1) θέση καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Διοίκηση και Οικονομικά της Εκπαίδευσης»

Τομέας Φιλοσοφίας

·Αριθ.Προκήρυξης:1617010200/29-11-2016/21-11-2016 (ΑΔΑ:7Δ7146ΨΖ2Ν-Ζ7Π)

-Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Βυζαντινή Φιλοσοφία»

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, 157 03, Ζωγράφου, τηλ. 210-7277960)

Τομέας Κλασικής Φιλολογίας

·Αριθ.Προκήρυξης: 1617010187/29-11-2016/21-11-2016 (ΑΔΑ:Ω55Ι46ΨΖ2Ν-Π1Ι)

-Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία»

ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, 157 84, Ζωγράφου, τηλ. 210-7275847)

Τομέας Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας από του Θ΄ αιώνος και Βιβλικών Σπουδών και Πολιτιστικού Βίου της Μεσογείου

·Αριθ.Προκήρυξης:1617011446/9-12-2016/7-11-2016 (ΑΔΑ:Ω5ΖΡ46ΨΖ2Ν-ΡΓΙ)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Κανονικό Δίκαιο και Διδασκαλία Οικουμενικών Συνόδων»

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μικράς Ασίας 75, 11527 Γουδή, τηλ. 210-7462056)

Τομέας Μορφολειτουργικός

·Αριθ.Προκήρυξης:1617010073/28-11-2016/7-11-2016(ΑΔΑ:7Χ3Β46ΨΖ2Ν-ΟΙ2)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Πειραματική Φυσιολογία»

Τομέας Κλινικοεργαστηριακός

·Αριθ.Προκήρυξης:1617010059/28-11-2016/7-11-2016(ΑΔΑ:ΨΥΝΖ46ΨΖ2Ν-ΓΩΗ)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογική Ανατομική»

Τομέας Χειρουργικής

·Αριθ.Προκήρυξης:1617010058/28-11-2016/7-11-2016(ΑΔΑ:6ΝΕΝ46ΨΖ2Ν-5ΛΘ)

-Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Ουρολογία»

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 10-5-2017

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr αίτηση υποψηφιότητας καθώς και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στα ΦΕΚ των προκηρύξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των ενδιαφερομένων Τμημάτων.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 2 καθηγητών

Tο Πανεπιστήμιο Aθηνών ανακοινώνει ότι στο ΦEK 75/31-1-2017 (τ.Γ΄) δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις δύο (2) θέσεων καθηγητών ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 15784, τηλ: 210 7276332)

ΤΟΜΕΑΣ : Άλγεβρας και Γεωμετρίας

-Αριθ. Προκήρυξης 1617009597/24-11-16/14-11-16 (ΑΔΑ: 6ΒΗΥ46ΨΖ2Ν-36Λ)

– Μία (1) θέση καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Γεωμετρία»

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 15701, τηλ: 210 7274658)

ΤΟΜΕΑΣ : Βοτανικής

-Αριθ. Προκήρυξης 1617009598/24-11-16/14-11-16 (ΑΔΑ: 7ΑΘ246ΨΖ2Ν-Τ66)

– Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φυσιολογία Φυτών»

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 11-5-2017

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr αίτηση υποψηφιότητας καθώς και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ των προκηρύξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των ενδιαφερόμενων Τμημάτων.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 4 καθηγητών

Tο Πανεπιστήμιο Aθηνών ανακοινώνει ότι στο ΦEK 67/30-1-2017 (τ.Γ΄) δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις τεσσάρων (4) θέσεων καθηγητών ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 15703, τηλ. 210.7277317)

ΤΟΜΕΑΣ: Φιλοσοφίας

-Αριθ. Προκήρυξης 1617007228/2-11-16/25-10-16 (ΑΔΑ: 70ΡΤ46ΨΖ2Ν-4Ι5 )

– Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία των Μέσων Χρόνων και της Αναγέννησης στη Δύση»

ΤΟΜΕΑΣ: Ψυχολογίας

-Αριθ. Προκήρυξης 1617006054/21-10-16/7-10-16 (ΑΔΑ: 6ΔΠΙ46ΨΖ2Ν-ΩΝΦ)

– Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μαθησιακές Δυσκολίες»

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 15771, τηλ: 210 7274098)

ΤΟΜΕΑΣ : Θεωρητικής Χημείας – Φυσικοχημείας – Ανόργανης Ανάλυσης – Ενόργανης Ανάλυσης – Οργανολογίας – Χημικής Μηχανικής (Εφαρμοσμένης Φυσικοχημείας)

-Αριθ. Προκήρυξης 1617007575/4-11-16/25-10-16 (ΑΔΑ: 6ΗΑ946ΨΖ2Ν-6Μ1)

– Μία (1) θέση καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Αναλυτική Χημεία»

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 15701, τηλ: 210 7274658)

ΤΟΜΕΑΣ : Βοτανικής

-Αριθ. Προκήρυξης 1617009595/24-11-16/14-11-16 (ΑΔΑ: 6Η4Λ46ΨΖ2Ν-Ν4Θ)

– Μία (1) θέση καθηγητή της βαθμίδας του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή Βιολογία Ανάπτυξης Φυτών»

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr αίτηση υποψηφιότητας καθώς και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ των προκηρύξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των ενδιαφερόμενων Τμημάτων.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ): Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφια μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.)

Σας ενημερώνουμε ότι από την 6η Μαρτίου 2017 ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφια μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για τα Ακαδημαϊκά Έτη 2017-2020. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 7η Απριλίου 2017.

Για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το «Πληροφοριακό Έντυπο για την Προκήρυξη Μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) του Ε.Α.Π. για τα Ακαδημαϊκά Έτη 2017-2020» στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. www.eap.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και την επισύναψη των δικαιολογητικών, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα με το Τμήμα Προσωπικού του Ε. Α. Π. και συγκεκριμένα με το Γραφείο Θεμάτων μελών Σ.Ε. Π. στα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των αντίστοιχων διοικητικών υπαλλήλων:

– Θεοδώρα Φερμελή

Υπεύθυνη θεμάτων μελών ΣΕΠ για τα Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΠ-ΚΠΠ-ΜΣΜ-ΠΣΧ-ΠΣΕ-ΠΣΠ-ΣΜΑ-ΦΥΕ- ΔΜΥ-ΔΥΥ-ΔΤΕ-ΤΡΑ, τηλ.2610- 367634 , tfermeli@eap.gr

– Αθανασία Καραμούζη

Υπεύθυνη θεμάτων μελών ΣΕΠ για το Πρόγραμμα Σπουδών: ΕΛΠ, τηλ. 2610- 367625, akaramouzi@eap.gr

– Κωνσταντίνος Κατέχος

Υπεύθυνος θεμάτων μελών ΣΕΠ για τα προγράμματα σπουδών: ΔΙΑ-ΔΧΤ-ΚΦΕ-ΠΛΗ-ΠΛΣ-ΠΣΦ-ΣΔΥ, τηλ. 2610 – 36763, katexos@eap.gr

– Αλεξάνδρα Γ. Χριστακοπούλου

Υπεύθυνη θεμάτων μελών ΣΕΠ για τα Προγράμματα Σπουδών: ΔΕΟ-ΜΒΑ-ΔΠΜ, τηλ. 2610 – 367628, achristak@eap.gr

– Παναγιώτης Τόγιας

Υπεύθυνος θεμάτων μελών ΣΕΠ για τα Προγράμματα Σπουδών ΑΓΓ-ΓΑΛ-ΓΕΡ-ΙΣΠ- ΕΠΟ, τηλ. 2610 – 367635, ptogias@eap.gr

– Αγγελική Σπυράκη

Υπεύθυνη θεμάτων μελών ΣΕΠ για τα Προγράμματα Σπουδών ΑΣΠ-ΓΤΠ-ΕΚΠ-ΕΚΕ-ΣΦΠ-ΟΡΘ, τηλ. 2610 – 367627 , spyraki@eap.gr (ΠΗΓΉ)

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ