Θέσεις για πωλητές, προγραμματιστές και μηχανικούς

 

Ευκαιρίες για εργασία και για πρακτική άσκηση σε δεκάδες υποψηφίους διαφόρων ειδικοτήτων προσφέρουν πέντε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

 

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό διαφόρων επιπέδων εκπαίδευσης σε μία ευρεία γκάμα ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων οι πωλήσεις, η πληροφορική, οι βάσεις δεδομένων, η διοικητική υποστήριξη, το ανθρώπινο δυναμικό, η ηλεκτρολογία και η μηχανολογία κρουαζιεροπλοίων.

Intrasoft

Σε νέες προσλήψεις προχωρά ο τεχνολογικός ομιλος Intrasoft για τις εγκαταστάσεις του στην Παιανία και στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: Front-end Developer, SAP Basis Consultants, Electromechanical Infrastructure Engineer, OSS /BSS Applications Engineer, Senior Systems Engineer, Infocom Services Project Manager, Junior Java Developer, Entry /Junior Java Developer, Mid-Senior Java Developer και Technical Consultant.

Επίσης, «τρέχουν» δύο προγράμματα πρακτικής άσκησης για σπουδαστές ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής σε συστήματα SAP, καθώς και Ηλεκτρολογίας /Ηλεκτρονικής.

Πληροφορίες: http://www.jobs.net/jobs/intrasoft-intl/en-us/all-jobs/

Uni Systems

Μηχανικούς λογισμικού και διαχείρισης λογαριασμών (πελατών) αναζητά η εταιρεία σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Uni Systems, για τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι οι ακόλουθες: Web Developer, Senior Web Developer/Web Architect, Junior Java/JEE Software Engineer, Σύμβουλος Ασφάλειας Πληροφοριών (Penetration Tester), Enterprise Content Management Senior Consultant, Account Manager, BID/Presales Engineer, Enterprise Content Management Solution Architect, Software Project Manager, Business Analyst και ECM Software Engineer. Επίσης, ζητείται προσωπικό για τις ειδικότητες: Java, J2EE & ESB Software Engineer, Software Engineer, SharePoint Engineer, Software Test Engineer, Java/J2EE Software Engineer, και Senior Java/J2EE/Oracle Software Engineer.

Πληροφορίες: http://www.unisystems.com/vacancies/greece

Celestyal Cruises

Μηχανικούς κρουαζιεροπλοίων θα προσλάβει η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, η οποία έχει ως βάση τα ελληνικά νησιά. Η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει Β΄ και Γ΄ Μηχανικούς, καθώς και Α΄ Ηλεκτρολόγους για τα πλοία της.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να διαθέτουν προϋπηρεσία σε κρουαζιερόπλοιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους, αναγράφοντας τον κωδικό SENG2017 για τους Δεύτερους Μηχανικούς, TENG2017 για τους Τρίτους Μηχανικούς και ELENG2017 για τους Α’ Ηλεκτρολόγους.

Πληροφορίες: http://www.celestyalcruises.gr/el

European Dynamics

Τεχνικούς προγραμματισμού αναζητά ο Ομιλος Επικοινωνίας και Τεχνολογίας, European Dynamics, για τα γραφεία του στην Ελλάδα.

Το νέο προσωπικό θα πρέπει να διαθέτει τους κατάλληλους τίτλους σπουδών και προϋπηρεσία στην ανάπτυξη λογισμικού και γλωσσών προγραμματισμού, προκειμένου να στελεχώσει τις εξής ειδικότητες: Java Developer, Administrative and Project Assistant, Σύμβουλος ΙΤ, Σύμβουλος /Μηχανικός /BID Manager, Senior Java Developer, Junior IT/DevOps Engineer, Senior Java Software Engineer, Software Engineer για εφαρμογές Oracle, Σύμβουλος ΙΤ ή Επιχειρήσεων, Software Engineer, Στέλεχος Διοικητικής υποστήριξης και Senior .NET Developer. Επίσης, θα προσληφθεί ένας πτυχιούχος πανεπιστημίου ή σχολής ισότιμης βαθμίδας του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στην εταιρεία.

Πληροφορίες: http://www.eurodyn.com/default/page-job_advert/hqid-1.html

Forthnet

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα προσφέρει η εταιρεία λύσεων πληροφορικής και επικοινωνίας, Forthnet.

Η πλειονότητά τους αφορά τον τομέα των πωλήσεων. Επίσης, θα προσληφθούν ένας Area Manager συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πελοπόννησο, ένας Business Intelligence Analyst, ένας Web Developer και ένας Presales Engineer στην Καλλιθέα, ένα Στέλεχος Εξυπηρέτησης πελατών, ένας SME Group Services Manager και ένας Αναλυτής Οικονομικών Ελέγχων για την Κάντζα, και ένας Shops Support Infrastructure Engineer για τον Κολωνό. Επίσης, ζητούνται υπάλληλοι Τεχνικής Υποστήριξης Συνδρομητών για τα γραφεία της εταιρείας στον Ταύρο Αττικής.

Πληροφορίες: http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=7270 (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ  Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.