ΑΣΕΠ: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις στην προκήρυξη 7Κ/2017

 

Τέλος χρόνου για την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ σήμερα το μεσημέρι και μετά από πολλές παλινωδίες.

 

Συγκεκριμένα σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι κλείνει η αίτηση του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Η προκήρυξη προσέλκυσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από αιτούντες με αποτέλεσμα τα προβλήματα στο σύστημα της Ανεξάρτητης Αρχής να είναι μεγάλα για πολλές ημέρες.

Αν και το ΑΣΕΠ ισχυρίζεται ότι τα προβλήματα έχουν εκλείψει δεν φαίνεται από καταγγελίες αιτούντων αφού μέχρι και χθες το βράδυ το σύστημα για την αίτηση παρουσίαζε αρκετά προβλήματα.

Όπως ανέφερε χθες στην ανακοίνωση του, το πληροφοριακό σύστημα του ΑΣΕΠ, ύστερα από τις εργασίες ενίσχυσης του, ανταποκρίθηκε επαρκώς στην αυξημένη ζήτηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων της 15ης Φεβρουαρίου 2017, από υποψηφίους της Προκήρυξης 7Κ/2016, και ειδικότερα κατά τις ώρες 20:00 έως 24:00 όπου αυτή κορυφώθηκε.

Ειδικότερα, δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε βύθιση αυτού, παρά μόνο μικρές καθυστερήσεις διαχείρισης αιτημάτων πρόσβασης, δικαιολογημένες λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Δεδομένου όμως ότι περιορισμένος αριθμός υποψηφίων επικαλέστηκε αδυναμία οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής τους αίτησης κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, το ΑΣΕΠ, τηρώντας τη δέσμευσή του για διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων υποψηφίων στις διαγωνιστικές του διαδικασίες, προχώρησε στη σύντομη παράταση της συγκεκριμένης διαδικασίας. (πηγή) ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ