Θέσεις για πωλητές, οικονομολόγους και πτυχιούχους πληροφορικής σε διάφορες περιοχές

 

Δεκάδες ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρουν ιδιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

 

Οι θέσεις αντιστοιχούν στην εταιρεία Fraport Greece, σε καταστήματα της εταιρείας Nova, αλλά και στις αλυσίδες ΑΒ Βασιλόπουλος και Vicko. Η Fraport θα επιλέξει το νέο προσωπικό από 17 ειδικότητες, οι οποίες αφορούν τα τμήματα: Εμπορικό, IT, Οικονομικών /Λογιστικής, Προμηθειών και Κινήσεως.

Βιογραφικά: http://www.fraport-greece.com/ell/kariera/diathesimes-theseis

 

Εκπροσώπους Πωλήσεων σε όλη την χώρα αναζητούν καταστήματα franchise της Nova εντός και εκτός Αθηνών. Συγκεκριμένα, προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Καλλιθέα, στο Αιγάλεω, στον Γέρακα, στην Ηλιούπολη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Κυψέλη, στα Μελίσσια, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στο Αγρίνιο, στον Βόλο, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα, στη Νέα Μάκρη, στην Πάτρα και στο Κορωπί.

Βιογραφικά:http://www.forthnet.gr/servicesdefault.aspx?a_id=7270

Πωλήτριες λιανικής, κατόχους απολυτηρίου λυκείου με ηλικία από 25 έως 35 ετών και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, θα προσλάβει η εισαγωγική εταιρεία Vicko AE για την περιοχή του κέντρου και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Βιογραφικά: http://www.vicko.gr/el/job-postings

Οσο για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, θα προσλάβει εσωτερικούς και εξωτερικούς πωλητές και υπευθύνους κρεοπωλείου στα καταστήματά της σε Καλαμάτα, Χαλκιδική, Γέρακα, Λαμία, Κιάτο, Λήμνο, Νάξο, Κω, Ηράκλειο Κρήτης και Χαλκίδα. Παράλληλα, θα στελεχώσει τα γραφεία της στην Αθήνα και στον Γέρακα με μάνατζερ διαφόρων ειδικεύσεων, όπως διαχείριση κινδύνων, λογιστικής, ελέγχου και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βιογραφικά: http://www.abcareers.gr/formNew.asp (πηγή)  ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ μέσα από εκατοντάδες αγγελίες εργασίας ΕΔΩ  Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.